De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Verzekeringsadviseurs Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Drenthe

Admicon Financiële Diensten

Admicon FinanciËle Diensten is een financieel adviesbureau gevestigd te Assen. Admicon FinanciËle Diensten geeft u adviezen en oplossingen in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, kredieten, sparen & beleggingen. We doen dat op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers, zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers), freelancers en verenigingen.

Bezoek website Admicon Financiële Diensten

Albring Financieel Advies

Als u niet goed weet wat voor polissen u heeft afgesloten, dan is het zeker aan te bevelen om daar helderheid in te krijgen. Ik doe dat graag voor u, wederom zonder zelf producten te willen verkopen.

Bezoek website Albring Financieel Advies

Branche Benefits

Branche Benefits: eindelijk voor altijd op de beste manier verzekerd.Of mijn bedrijf goed verzekerd is? "Tsja... dat zal wel goed geregeld zijn denk ik"In de praktijk is niets minder waar. En let wel, het gaat om de continuïteit van uw onderneming!

Bezoek website Branche Benefits

Bruins Financiële Dienstverlening

Door een enorme stijging in de loop der jaren van behoeftes van mensen, vaak in samenspraak met veranderende regels in de wetgeving, spelen verzekeraars met hun alsmaar bredere aanbod op het gebied van verzekeringen hier goed op in.

Bezoek website Bruins Financiële Dienstverlening

Heidinga Financieel Adviseurs

Advies over bedrijfsverzekeringen in Klazienaveen. Als ondernemer weet u dat er behalve veel kansen ook risico's bestaan voor uw onderneming. Tijdens het in kaart brengen van deze risico's maakt u vaak zelf een afweging wat betreft de consequenties voor uw onderneming, uw personeel of privévermogen.

Bezoek website Heidinga Financieel Adviseurs

Reigerdael verzekeringen

Kwaliteit staat bij Reigerdael AssurantiËn hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van uit gaan dat onze dienstverlening aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Uiteraard voldoen wij ook aan de eisen die de wetgever aan ons stelt volgens de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Reigerdael onderschrijft de gedragscode die voortvloeit uit de wet. In de advieswijzer leest u wat u van ons mag verwachten.

Bezoek website Reigerdael verzekeringen

Teerling-Partners

Teerling & Partners is een 100% onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financiële planning en vermogensadviezen.

Bezoek website Teerling-Partners

Vogelzang verzekeringen & hypotheken

Deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. U staat centraal. Samen met u bekijken we wat het beste bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden aansluit. Op basis daarvan wordt de beste verzekering, hypotheek of andere financiële dienst gezocht.

Bezoek website Vogelzang verzekeringen & hypotheken

Wim Snijder Assurantiën

Ieder bedrijf heeft haar eigen specifieke capaciteiten. De onze komen het beste tot uiting bij het persoonlijk adviseren van mensen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van Pensioenen, Hypotheken, Verzekeringen en FinanciËle Adviezen. Dit doen wij dan ook al meer dan 20 jaar.

Bezoek website Wim Snijder Assurantiën

Korsaan Financiële Diensten

Wij zijn volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen. Onze organisatie is open en eerlijk. Onze kosten zijn transparant en we adviseren alleen datgene waar we zelf 100% achter staan.

Bezoek website Korsaan Financiële Diensten

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

AdviesNet Noord-Nederland

Met uw keuze voor AdviesNet Noord-Nederland BV kiest u voor betrokken financiële experts die de kunst verstaan om complexe zaken helder te verwoorden. Bij alles wat wij doen staan betrokkenheid én deskundigheid centraal. Uw wensen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt, financiële expertise is onze toegevoegde waarde.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Drachten 

Bezoek website AdviesNet Noord-Nederland

Weenink & Mellens B.V.

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Zuidlaren 

Bezoek website Weenink & Mellens B.V.

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen