De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Vergelijker Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Vergelijker Drenthe

Weenink & Mellens B.V.

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Zuidlaren 

 

Bezoek website Weenink & Mellens B.V.

Bruins Financiële Diensten

Financieel advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Bezoek website Bruins Financiële Diensten

Directzeker

Er zijn nog steeds grote premieverschillen tussen verzekeringen van verschillende maatschappijen. Recent onderzoek toont aan dat Nederlanders flink kunnen besparen op hun premies door over te stappen. Velen aarzelen om dit te doen, met als gevolg dat zij elk jaar honderden euro's weggooien.

Bezoek website Directzeker

Hemmen Advies verzekeringen & hypotheken

Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor in Assen, gespecialiseerd inhypotheken, alle soorten verzekeringen (zowel privé als zakelijk) en overige financiële zaken voor relaties in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Kennis, service en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Bezoek website Hemmen Advies verzekeringen & hypotheken

Premie.nl

Op Premie.nl kan je heel eenvoudig een premie berekenen. Een premie berekenen is geheel vrijblijvend en gratis. Je kunt online de premie laten berekenen van diverse verzekeraars, deze vergelijken en direct zien hoeveel premie u per maand betaalt. Door het vrijblijvend berekenen van een premie kun je zien hoeveel je per maand zou kunnen besparen.

Bezoek website Premie.nl

PrizeWize

Of je nu je nieuwe auto wilt verzekeren, je motor of je inboedel, bij PrizeWize ben je aan het juiste adres. Voor de meeste verzekeringen bieden we je een onafhankelijke vergelijker.

Bezoek website PrizeWize

Vergelijk.nl

Wil je ook niet teveel betalen voor je verzekeringen? Vergelijk ze hier. Van zorgverzekering tot autoverzekering, van hypotheken tot reisverzekering. Vraag vrijblijvend een maatgesneden offerte aan of sluit 'm direct online af. Nieuw: vind de meest geschikte huisarts bij jouw in de buurt!

Bezoek website Vergelijk.nl

Verzekering.rubriek

Vraag hier offerte aan om de verzekering over te sluiten. Dit is gratis en verplicht u tot niks. Blijkt het dat u geld kunt besparen op uw verzekeringen geeft u ons opdracht om het oversluiten te regelen. Soms moet hierbij wel rekening worden gehouden met een opzegtermijn.

Bezoek website Verzekering.rubriek

Verzekeringssite

Vergelijk gratis en vrijblijvend alle verzekeraars. Bespaar tot honderden euro's op uw autoverzekering, zorgverzekering of andere verzekering.

Bezoek website Verzekeringssite

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Zorgverzekering.net

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk en tijdrovend, omdat er veel aanbieders zijn met allerlei verschillende pakketten. Uw zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen biedt de zekerheid van uw gemaakte keuze. Zorgverzekering.net maakt vergelijken voor u makkelijk.

Bezoek website Zorgverzekering.net

Sum.nl

Op SUM.nl vind je gemakkelijk en snel de beste deals. Bereken jouw premie voor zorgverzekeringen of autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie, of vergelijk alle verzekeraars.De missie van SUM.nl is om niemand in Nederland onnodig te veel geld te laten betalen voor o.a. verzekeringen. Op vaste lasten kunnen consumenten veel geld besparen. Wij willen iedereen informeren met onafhankelijke artikelen en het makkelijker maken om producten te vergelijken. Geen gedoe en duidelijk laten zien wat de beste deal is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zeist

Bezoek website Sum.nl

Qlick.nl

Uitzoeken van de verzekering die het best bij jouw wensen past en het minste kost, dat is waar Qlick jou bij helpt. Met uitgebreide en altijd up-to-date vergelijkingen betaal je nooit meer te veel voor je verzekering!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig 
- Locatie: Rotterdam 
Displaying Qlick.jpg
 

Bezoek website Qlick.nl

Verzekeringen.com

Wij willen jou helpen om op een simpele manier de beste verzekering te kiezen. Misschien ga je voor het eerst een autoverzekering afsluiten of ben je opzoek naar een goedkopere zorgverzekering. Verzekeringen.com geeft jou de mogelijkheid om zelf de juiste keuze te maken. Start met besparen en vergelijk verzekeringen op premie, dekking en polisvoorwaarden.Goed verzekeren, dat regel je zelf!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Kapelle 

Bezoek website Verzekeringen.com