De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Pensioenverzekering Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Drenthe

Broekhuijs + Zwerver

Wij adviseren onder meer werkgevers en hun personeel, zelfstandige ondernemers, directeur grootaandeelhouders en zakelijke dienstverleners zoals accountants. Daarnaast verzorgen wij opleidingen en presentaties op pensioengebied. Ook werken wij samen met (regionale) assurantiekantoren. Wij verzorgen voor deze assurantiekantoren de pensioenadvisering en pensioenadministratie voor hun klanten.

Bezoek website Broekhuijs + Zwerver

CMB Partners

CMB Partners heeft een unieke 1-loketservice en is uw all-roundpartner en adviseur voor alle vastgoedvraagstukken, taxatie van onroerend goed, bedrijfsovername, beheer, familieoverdracht, aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop en (her) ontwikkeling van onroerend goed.

Bezoek website CMB Partners

De Vries Financieel Advies

Wij zijn een full-service dienstverlener die u het werk en de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van onder andere een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goed pensioen en het sluiten van een hypotheek op maat.

Bezoek website De Vries Financieel Advies

De Witte Assurantiën

De Witte AssurantiËn is de grootste onafhankelijke tussenpersoon voor al uw verzekeringen en financieel advies in Noord-Nederland. Dagelijks werken meer dan 70 professionals aan passende verzekeringsadviezen en creatieve financiële oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat het verzekeringspakket of de financieringsvorm naadloos aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke situatie.

Bezoek website De Witte Assurantiën

Finanz Advies

Ondernemen? Dit kunt u niet doen zonder risico's te nemen. U loopt bedrijfsrisico's, maar het brengt ook veranderingen met zich mee voor o.a. uw persoonlijke sociale zekerheid. U kunt zich in Nederland voor bijna alles verzekeren.

Bezoek website Finanz Advies

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor BV bemiddelt in verzekeringen van ruim 20 maatschappijen. Dat geeft ons de mogelijkheid om maatwerk te kunnen leveren. Want Geen mens is immers gelijk! Ons kantoor biedt verzekeringsoplossingen voor alle denkbare particuliere verzekeringsrisico's. Maar soms maakt het afraden om iets te verzekeren deel uit van ons advies, omdat u een bepaald risico wellicht zelf kunt dragen.

Bezoek website Henk Mulderij Financieel Advieskantoor

LNBB actuarissen + pensioenconsultants

De pensioenadviezen van LNBB actuarissen + pensioenconsultants richten zich op verschillende groepen afnemers.

Bezoek website LNBB actuarissen + pensioenconsultants

ProRisk Adviesgroep

ProRisk Adviesgroep is een modern en eigentijds intermediairbedrijf en specialist in verzekeringen. Ons kantoor richt zich op drie doelgroepen; Particulieren, ZZP'ers en het MKB.

Bezoek website ProRisk Adviesgroep

Reigerdael verzekeringen

Kwaliteit staat bij Reigerdael AssurantiËn hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van uit gaan dat onze dienstverlening aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Uiteraard voldoen wij ook aan de eisen die de wetgever aan ons stelt volgens de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Reigerdael onderschrijft de gedragscode die voortvloeit uit de wet. In de advieswijzer leest u wat u van ons mag verwachten.

Bezoek website Reigerdael verzekeringen

Verzekerd Advies

Wij adviseren u over de mogelijkheden risico's in te dekken die u en uw gezin lopen. Dit betreft zowel levensverzekeringen, schadeverzekeringen en hypotheken. Wij maken niet alleen een inventarisatie van uw verzekeringen, maar ook van uw financiële positie en uw financiële doelstellingen (zogenaamd klantprofiel). Welke risico's u hiervoor aanvaardbaar vindt en welke ervaring en kennis u zelf al heeft verzameld. De financiële bijsluiter kan hier goed bij helpen.

Bezoek website Verzekerd Advies

LAGRO

Klanten financiële bescherming bieden, doen we bij LAGRO al sinds 1874. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Als Adfiz-lid werken we samen met vrijwel alle grote verzekeraars. Bij schadegevallen garanderen we een snelle en correcte afhandeling. Transparantie in bemiddelingskosten is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze.

Bezoek website LAGRO

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden