De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Arbeidsongeschiktheid Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Drenthe

CMB Partners

CMB Partners heeft een unieke 1-loketservice en is uw all-roundpartner en adviseur voor alle vastgoedvraagstukken, taxatie van onroerend goed, bedrijfsovername, beheer, familieoverdracht, aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop en (her) ontwikkeling van onroerend goed.

Bezoek website CMB Partners

Datishetverschil.nl

Datishetverschil.nl is een vergelijkingswebsite van zakelijke verzekeringen en een initiatief van Geencentteveel.nl en Comoditas bv

Bezoek website Datishetverschil.nl

GoedGenoeg

Achmea kijkt naar actuele behoeftes. Het aantal ondernemers blijft groeien. Veel van hen zijn niet verzekerd. Omdat de mogelijke verzekeringen te uitgebreid én te duur zijn.

Bezoek website GoedGenoeg

Klap

Wij zijn u van dienst bij alle mogelijke branches en u bent bij Klap verzekerd van professionele adviseurs die u zorgvuldig kunnen bijstaan, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Bezoek website Klap

NSP Verzekeringen

Bij NSP verzekeringen te Emmen kunt u terecht voor een groot aanbod aan diensten. Dit varieert van adviezen op het gebied van pensioenen en verzekeringen tot een financiele planning. Voor ieder vakgebied heeft NSP Verzekeringen een kundig adviseur in dienst.

Bezoek website NSP Verzekeringen

Raasveld & Bennis Financieel Adviseurs

Wij zijn financieel planners, gespecialiseerd in hypotheken en pensioenen. U kunt bij ons terecht voor voordelig, transparant en professioneel financieel advies. Wij werpen een blik op uw toekomst. Ons doel is u te helpen uw plannen te verwezenlijken.

Bezoek website Raasveld & Bennis Financieel Adviseurs

Reigerdael verzekeringen

Kwaliteit staat bij Reigerdael AssurantiËn hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van uit gaan dat onze dienstverlening aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Uiteraard voldoen wij ook aan de eisen die de wetgever aan ons stelt volgens de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Reigerdael onderschrijft de gedragscode die voortvloeit uit de wet. In de advieswijzer leest u wat u van ons mag verwachten.

Bezoek website Reigerdael verzekeringen

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Schut Oosting Letselschade

Innovatie van letselschadebehandeling staat voorop. Hoe kan het slachtoffer het best worden geholpen om tot een rechtvaardige schadevergoeding te komen en op welke wijze kan deelname aan het maatschappelijk verkeer worden bevorderd?

Bezoek website Schut Oosting Letselschade

Waltmans Assurantiën B.V.

Waltmans AssurantiËn BV is gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zzp en mkb ondernemer.

Bezoek website Waltmans Assurantiën B.V.

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën