De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Ziekte en Herstel Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Ziekte en Herstel Drenthe

ArboAnders

ArboAnders houdt er een gezonde filosofie op na: snel, simpel en slagvaardig werken. Daardoor zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een dienstverlener voor meer dan 30.000 werknemers. Steeds meer ondernemers kiezen voor een nieuwe vorm van arbodienstverlening die beter is afgestemd op hun wensen. U heeft geen tijd en geen zin om u te verdiepen in allerlei ingewikkelde regelingen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw arbozaken perfect worden geregeld, voor één vaste prijs, zonder bijkomende kosten.

Bezoek website ArboAnders

Bureau Beter Werken

In de kaders rechts zie je diensten die met 'beter werken' te maken hebben. Wij maken geen onderscheid in diensten voor werkgevers en werknemers, omdat Bureau Beter Werken gelooft in gezamenlijke doelen. En in maatwerk. Dus wil je wel bezig zijn met 'beter werken', maar vind je hier niets van je gading, laten we dan samen een product of dienst bedenken die wel past.

Bezoek website Bureau Beter Werken

Leefstijl Training & Coaching

LTC Coaching helpt je verder op een praktische en inspirerende manier, vanuit jouw mogelijkheden. De ervaren coaches zorgen dat je inzicht in jezelf en je gedrag krijgt. Dat geeft meer zelfvertrouwen, wat de basis is voor balans en verdere ontwikkeling.

Bezoek website Leefstijl Training & Coaching

Lentis Direct

Lentis Direct biedt kortdurende hulp aan volwassenen met psychische klachten. Veelal gaat het om klachten zoals somberheid, piekeren, angst of faalangst, verdriet, stress, uitgeput zijn of eenzaamheid. Ook mensen met langdurende psychische problematiek die goed willen blijven functioneren en terugval willen voorkomen zijn bij ons aan het juiste adres.

Bezoek website Lentis Direct

Running Therapie Drenthe

Bij Running Therapie Drenthe kun je verantwoord en ontspannen gaan hardlopen onder deskundige begeleiding van een ervaren gediplomeerde runningtherapeut. Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd Runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen.

Bezoek website Running Therapie Drenthe

W&O Drenthe

W&O Drenthe kan voor ondernemend Drenthe heel wat betekenen. Wij kunnen bedrijven naast commerciËle voordelen met onze unieke bedrijfsvoering, ook meer sociaal maatschappelijke betrokkenheid bieden. Bij W&O Drenthe snijdt het mes aan twee kanten.

Bezoek website W&O Drenthe

FlexExpert

Wij zijn een klein kantoor en pretenderen niet groter te zijn dan we werkelijk zijn, het is juist onze kracht om op onze kennisgebieden adequaat te kunnen voorzien in de wensen van onze klanten. Wij spreken de taal van ondernemers maar ook van particulieren die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het doen van hun belastingaangifte.

Bezoek website FlexExpert

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

LoonPlus.nl salaris & personeel

Waarom kiezen voor LoonPlus.nl, omdat wij gespecialiseerd zijn in loonadministratie en alle vraagstukken die daar aan verwant zijn. Wij bieden een compleet programma, ook op het gebied van HRM. Direct al uw output beschikbaar in ieder gewenst bestandsformaat. En dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Bezoek website LoonPlus.nl salaris & personeel

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Hanze Advocaat

Hanze advocaat in Groningen is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Als specialist kunnen wij u bij uitstek begeleiden bij de meest uiteenlopende arbeidsrechtkwesties, waaronder onderhandelingen in ontslagkwesties en arbeidsconflicten, juridisch advies, informatie over concurrentiebedingen en relatiebedingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Emmen, Deventer, Groningen, Heerenveen, Zwolle
Hanze advocaat
 

Bezoek website Hanze Advocaat

de Jong & Laan

De accountants en adviseurs van de Jong & Laan weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Wij durven namelijk te beweren dat we ook heel ondernemend zijn, net als u. We weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een ondernemer door het hoofd spoken, welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging en hoe u het beste een pand kunt financieren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Vroomshoop 
DJL

Bezoek website de Jong & Laan

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak