De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Werving en Selectie Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Drenthe

Agrojobs

Specialisten zoeken specialisten, professionals vínden professionals. Met behulp van Agrojobs. Als detacherings- en bemiddelingsbureau zijn we een bron van (ervaren) hoger opgeleid agrarisch personeel.

Bezoek website Agrojobs

Breuer Institute

Breuer Institute ondersteunt organisaties met een maatschappelijke opdracht. Centraal staat het zoeken van verbinding en samenwerking. Verbinding leggen tussen domeinen, organisaties en mensen is de kern van onze dienstverlening. Met 20 jaar expertise en betrokkenheid bij maatschappelijke thema's krijgen we organisaties en mensen in beweging.

Bezoek website Breuer Institute

Compagnon

Alle medewerkers willen de naam Compagnon inhoud geven: een compagnon is zowel gericht op de relatie, als op het resultaat. Zowel extern als intern. Zo werken we aan wederzijds vertrouwen, hetgeen de basis is voor groei. En groei is ons doel. Groei ofwel ontwikkeling zowel voor u, als voor uw organisatie als voor ons.

Bezoek website Compagnon

Consolid

Consolid B.V. behoort tot de top van de uitzend- en reïntegratiebranche, actief op het gebied van werving & selectie, uitzending, detachering, interim-management, e-learning, reïntegratie en outplacement.

Bezoek website Consolid

HumanNova

Wij hebben de ambitie om ons bedrijf te verduurzamen in het belang van zowel ons eigen bedrijf als de wereld om ons heen. Dit doen wij door samen te veranderen, samen te vernieuwen en samen te versnellen. Samen maken wij het verschil. Dat is waar we voor staan.

Bezoek website HumanNova

Hunterselect

Hunter Select is een professioneel en gerenommeerd werving- en selectiebureau dat zich concentreert op de Noordelijke arbeidsmarkt.

Bezoek website Hunterselect

I-people

I-People is een landelijk opererend werving -en selectiebureau, dat is gespecialiseerd in het werven van MBO-, HBO- en WO kandidaten via internet. Samen met het grote wervingsbereik, onze gespecialiseerde consultants, vakbekwame selectie en deskundig advies, kan snel en effectieve de juiste match worden gemaakt.

Bezoek website I-people

In Good Company

Alle mensen hebben talenten. Sommige mensen zijn talenten. In Good Company richt zich op alle mensen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder mens op zijn of haar eigen specifieke wijze een bijdrage kan leveren aan de organisatie waar hij of zij werkt. Voorwaarde is dat iedereen het maximale haalt uit zichzelf en zijn talenten.

Bezoek website In Good Company

FlexExpert

FlexExpert biedt diensten op het gebied van flexibele arbeid. U kunt met al uw personeelsvraagstukken bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aanpayrolling, werving en selectie, een flexscan en inhouse services. Ons doel is om ondernemers maximaal te ondersteunen op het gebied van flexibele arbeid.

Bezoek website FlexExpert

PersoneelsNed

Wij van PersoneelsNed willen mensen op de arbeidsmarkt in beweging brengen met als doel nieuw toekomstperspectief te ontwikkelen. Door advisering, coaching en training ondersteunen wij werknemers, werkzoekenden en werkgevers op het gebied van in- door- en uitstroom. Hierin zijn we succesvol en hebben we als bedrijf duidelijk bestaansrecht verworven.

Bezoek website PersoneelsNed

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

AKSOS Accountants

AKSOS Accountants is gespecialiseerd in financiële dienstverlening van middelgrote en kleine ondernemingen. Daarnaast richt AKSOS zich met AKSOS ONP tevens specifiek op de dienstverlening aan overheidsinstellingen en non profit organisaties, zoals gemeenten, sw-bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gesubsidieerde instellingen op het gebied van welzijn en cultuur. Kortom organisaties waarbij niet het winststreven maar de maatschappelijke betekenis voorop staat.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Almere, Groningen, Leeuwarden, Zwolle 

Bezoek website AKSOS Accountants

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

- Middelgroot
- Enschede, Lichtenvoorde

Bezoek website Siebert & Wassink

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio