De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Pensioen Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Pensioen Drenthe

ABN Amro Pensioenfonds

Het ABN AMRO Pensioenfonds is een onafhankelijke stichting die de pensioenregelingen van de ABN AMRO Bank N.V. en andere bij het ABN AMRO Pensioenfonds aangesloten ondernemingen uitvoert. Het streven van het Pensioenfonds is erop gericht de deelnemers een goed pensioen te leveren, conform de bepalingen van de pensioenregelingen.

Bezoek website ABN Amro Pensioenfonds

Countus

Ondernemers komen in hun praktijk vele vraagstukken tegen. Vraagstukken op zakelijk vlak, maar zeker ook op het persoonlijke vlak. Vraagstukken waar niet altijd zelf een antwoord op gegeven kan worden en waar behoefte is aan advies, spiegeling of concrete oplossingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Zwolle
Countus

Bezoek website Countus

De Hoop-advies

Onafhankelijk assurantie-adviesbureau De Hoop helpt u bepalen welke risico's u moet verzekeren en in welke mate. De adviseurs van De Hoop zijn volledig op de hoogte van alle bestaande verzekeringen, voorwaarden en kosten. Met een ervaring van ruim 70 jaar op het gebied van assurantien en als lid van de Nederlandse Vereniging van onafhankelijke Assurantie-adviseurs (NVA) staat het bureau garant voor vakbekwaamheid, kennis en onafhankelijkheid.

Bezoek website De Hoop-advies

KFFA

KFFA is een onderneming die zich bezighoudt met fiscale en financiële dienstverlening van A tot Z. U kunt bij ons terecht als ondernemer en als particulier. Bij ons bent u nooit te groot voor het servet of te klein voor het tafellaken. Advisering op maat. Advies dat hout snijdt!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Meppel 
Afbeeldingsresultaat voor KFFA

Bezoek website KFFA

Employee Benefits Management

EBM is een gespecialiseerd bedrijf in pensioenen en verzekeringen. Wij richten ons zowel op de particuliere als zakelijke markt. Door producten bij verschillende aanbieders in te kopen, kunnen we maatwerk leveren voor onze relaties.

Bezoek website Employee Benefits Management

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs

Financiën Privé

We geven u onafhankelijk financieel advies over hypotheken, verzekeringen, sparen en pensioenen. Kortetermijndenken is ons vreemd. We geloven echt in de kracht van de relatie, want dan komt onze expertise, het integraal Levensloop Bestendig Advies (LBA), het best tot zijn recht.

Bezoek website Financiën Privé

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor BV biedt naast particulier advies, verzekeringsadvies voor bedrijven en ondernemers als kernactiviteit. Daar, waar voor particulieren veelal standaardoplossingen volstaan, is financieel advies voor ondernemers en hun bedrijven juist maatwerk.

Bezoek website Henk Mulderij Financieel Advieskantoor

KBO Drenthe

Wij zijn actief, veelzijdig en kleurrijk en hebben een ruime blik op de samenleving. De KBO Drenthe kiest voor een brede benadering en werkt op allerlei terreinen nauw samen met andere ouderenbonden en maatschappelijke en commerciËle organisaties.

Bezoek website KBO Drenthe

Kuiper pensioenadvies

Kuiper pensioen- en inkomensadvies adviseert werkgevers, werknemers en particulieren, maar ook professionele financiële dienstverleners zoals accountants, fiscalisten, en administratiekantoren.

Bezoek website Kuiper pensioenadvies

Mulderij & Partners

Mulderij & Partners is een zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor welke gericht is op het samenstellen en controleren van jaarrekeningen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Bezoek website Mulderij & Partners

nbva

Later wilt u kunnen genieten van uw oude dag. Dat lijkt nog ver weg, maar een goed pensioen regelt u nu. Praat daarom eens met een onafhankelijke pensioenadviseur die lid is van de NBVA. Hij geeft u een onafhankelijk advies hoe u uw pensioen het beste kunt regelen.

Bezoek website nbva

PMT Pensioenfonds

PMT behartigt de belangen van zowel werkgevers als werknemers. Daarom zijn beide partijen vertegenwoordigd in het bestuur van het pensioenfonds. Het bestuur is verantwoordelijk voor Pensioenfonds Metaal en Techniek. Het bestuur wordt ondersteund door het Bestuursbureau. Mn Services voert de pensioenregeling uit.

Bezoek website PMT Pensioenfonds

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

WEKA Financieel

Weka Financieel is het kenniscentrum voor financieel managers, controllers & hoofden administratie.

Bezoek website WEKA Financieel

LoonPlus.nl salaris & personeel

Waarom kiezen voor LoonPlus.nl, omdat wij gespecialiseerd zijn in loonadministratie en alle vraagstukken die daar aan verwant zijn. Wij bieden een compleet programma, ook op het gebied van HRM. Direct al uw output beschikbaar in ieder gewenst bestandsformaat. En dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Bezoek website LoonPlus.nl salaris & personeel

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur is een onafhankelijk, gespecialiseerd advocatenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van pensioenrecht. Het kantoor behandelt alle voorkomende (civiele) juridische kwesties die verband houden met pensioen. Het kantoor staat cliënten bij in het oplossen van conflicten over pensioen of, beter nog, bij het voorkomen van conflicten.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Assen, Vries
Pensioenrechtadvocatuur, Pensioenrechtadvocaat, Pensioengeschil | Bent u op zoek naar een advocatenkantoor die is gespecialiseerd in het pensioenrecht? Bodewes Pensioenrechtadvocatuur helpt u graag!

Bezoek website Bodewes Pensioenrechtadvocatuur