De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Opleidingen Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Drenthe

AOC Terra

AOC Terra is een opleidingscentrum dat VMBO-Groen, MBO en volwassenenonderwijs (TerraNext) aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bezoek website AOC Terra

BV&T Opleiding en Advies

BV&T biedt voor al haar klanten hoogwaardige trainingen en detachering aan. De werkwijze zit in het groot aantal professionele medewerkers die voor U als organisatie de werkzaamheden tot in de kleine details voorbereid en op maat afstemd. Hierdoor borgen wij de doelstelling zoals wij deze met onze klanten afspreken.

Bezoek website BV&T Opleiding en Advies

Connected Brains.nl

Opleidingen, cursussen en trainingen voor professionals per provincie ingedeeld. Masters, post-HBO, deeltijd .

Bezoek website Connected Brains.nl

Drenthe College

Het Drenthe College is een Regionaal Opleidingen Centrum voor Middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Wij verzorgen voor meer dan 10.000 jongeren en volwassenen onderwijs op diverse niveaus en in verschillende vormen.

Bezoek website Drenthe College

ICM Opleidingen & Trainingen

De reden van bestaan voor ICM Opleidingen & Trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf.

Bezoek website ICM Opleidingen & Trainingen

Kreeft opleidingen

Kreeft Opleidingen is een landelijk werkend multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van verkeer, transport, logistiek, arbo en veiligheid. Er worden diverse opleidingstrajecten aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen.

Bezoek website Kreeft opleidingen

Van De Wind marketing ondernemen

De markt en de marketing is continu in ontwikkeling. Om uw onderneming marktgericht te houden en gebruik tr maken van actuele mogeijkheden dienen medewerkers juiste en actuele kennis te hebben om in te kunnen blijven spelen op deze ontwikkelingen.

Bezoek website Van De Wind marketing ondernemen

Samen Subsidie Advies

SAMEN subsidie advies is een subsidie advies bureau in de stad Groningen. Het is een jong bedrijf, opgestart in april 2011. Vanuit de Groningen worden klanten in Groningen, Drenthe en Friesland bijgestaan bij het vinden, aanvragen en begeleiden van subsidies en fondsen. Inmiddels werkt SAMEN voor opdrachtgevers uit diverse branches in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Bezoek website Samen Subsidie Advies

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl