De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Contracten Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Contracten Drenthe

Agema & Lubbers bedrijfsmakelaars

Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars richt zich specifiek op de huisvestingmarkt voor bedrijven. Wij bemiddelen niet alleen in de ver(aan)huur en ver(aan)koop van bedrijfspanden op het industrieterrein, maar ook in winkels en kantoren. Vandaag de dag dient men als makelaar een uitgebreide kennis te hebben van diverse zaken.

Bezoek website Agema & Lubbers bedrijfsmakelaars

KFFA

KFFA is een onderneming die zich bezighoudt met fiscale en financiële dienstverlening van A tot Z. U kunt bij ons terecht als ondernemer en als particulier. Bij ons bent u nooit te groot voor het servet of te klein voor het tafellaken. Advisering op maat. Advies dat hout snijdt!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Meppel 
Afbeeldingsresultaat voor KFFA

Bezoek website KFFA

Berends Juridisch Advies

Berends Juridisch Advies is een goedkoop en goed alternatief voor een dure advocaat. Ik kan u voor aanzienlijk minder geld met juridische hulp en advies bijstaan.

Bezoek website Berends Juridisch Advies

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group

Calibris Contract

Calibris Contract is een ondernemend en inspirerend opleidings- en adviesbureau voor de sectoren zorg, welzijn en sport. Calibris Contract ondersteunt onderwijsinstellingen en bedrijfsleven bij de optimalisering van het eigen leerklimaat en opleidingenbeleid. In de visie van Calibris Contract is iedereen in staat om te leren, een leven lang.

Bezoek website Calibris Contract

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs

De Veldslag

DeVeldslag.nl verkoopt professionele voorbeeld contracten. De contracten op deze site zijn direct na betaling te downloaden. In ieder contract dat door DeVeldslag.nl wordt aangeboden wordt eenvoudig aangegeven waar u gegevens dient in te vullen. Juridische kennis is dus niet nodig.

Bezoek website De Veldslag

LM Advocaten

LM advocaten is in 2011 opgericht door Louise van der Veen en Marion Arends. Twee advocaten in hart en nieren die vinden dat het ook anders kan. Niet alleen een 'sociale' praktijk of een 'commerciËle' praktijk. Het kan ook tegelijk. Niet alleen voor particulieren of voor ondernemers. Het kan ook allebei. Niet alleen traditionele of moderne advocatuur. Het kan ook samen, het kan ook anders.

Bezoek website LM Advocaten

PMZ project management

PMZ helpt u om uw wensen te realiseren. Wij nemen de zorgen voor de besturing van projecten van u over, zodat u zich kunt blijven richten op de kerntaken van uw onderneming. Organisatie is onze specialisatie. Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van projecten op het gebied van verplaatsing en herinrichting van industriËle bedrijven.

Bezoek website PMZ project management

Rein Advocaten & Adviseurs

Ik ben Rein – een succesvolle mix van advocaten en adviseurs. Ik ben er voor iedereen. Voor zakelijke en particuliere klanten. Ik besta uit zeven advocaten, twee adviseurs en gepassioneerd ondersteunend personeel. Mensen met hart voor hun vak, die al in de startblokken staan om voor jou aan de slag te gaan. Ik heb ervaring op veel gebieden. Maar ook als ik je niet direct kan helpen, dan help ik je altijd verder.

Bezoek website Rein Advocaten & Adviseurs

ter Stege personeelsdiensten

ter Stege personeelsdiensten is uw totaalpartner voor alle personeelszaken. Van contract tot verloning en ontslag: wij begeleiden ondernemingen zodat zij zich kunnen focussen op ondernemen.

Bezoek website ter Stege personeelsdiensten

FlexExpert

Het beheer van alle arbeidscontracten, salarisberekeningen, afdrachten van premies, ziekteregistratie, aanmelden van werknemers bij de diverse instanties. Al deze administratieve en organisatorische zaken regelt FlexExpert. Hierdoor bespaart u geld, loopt u zelf minder risico en bent u een stuk flexibeler.

Bezoek website FlexExpert

Kuiper ABC

Kuiper Administraties & Belastingconsulenten is een jong en dynamisch kantoor dat met veel enthousiasme en actuele vakkennis klaarstaat voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Full-service dienstverlening bij fiscale zaken, accountancy en secure administratieve ondersteuning combineren wij met persoonlijke betrokkenheid en een heldere kijk op zaken. Waarbij we gestructureerd en motiverend meedenken met u als ondernemer.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Hoogeveen 
Afbeeldingsresultaat voor kuiper abc
 

Bezoek website Kuiper ABC

Groenewegen Advocaten & Notarissen

De specialisten van Groenewegen Advocaten & Notarissen geven u gedegen advies en lossen juridische kwesties voor u op. Wij kunnen uw juridische vragen beantwoorden en garanderen u het meest optimale resultaat. Onze specialisten voorzien bedrijven, instellingen en particulieren van deskundig en eerlijk advies.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Heerenveen , Meppel

Bezoek website Groenewegen Advocaten & Notarissen

Huis Advocaten

Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van 26 advocatenkantoren door heel het land. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in ontslagrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht. Voor de kritische ondernemer en particulier die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, s'-Hertogenbosch, Utrecht, Zwolle


 

Bezoek website Huis Advocaten

Bracke Legal

Wij zijn een online juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het contractenrecht. Voor het laten opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden bent u bij ons aan het juiste adres. Het is van groot belang afspraken met uw klanten vast te leggen in duidelijke contracten. Het doel van deze documenten is het verdelen van de risico's. Door hier vooraf duidelijke afspraken over te maken, bespaart u zichzelf veel tijd en geld.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Hoofddorp

Bezoek website Bracke Legal

Koning & Pover Advocaten

Koning & Pover Advocaten staat voor Harry Koning en Bram Pover. Beide advocaten hebben ruime ervaring, niet alleen in de advocatuur maar ook daarbuiten. Hierdoor hebben ze een brede kijk op zaken. Uiteraard doen ze wat ze zeggen en laten ze geen gelegenheid onbenut om tot resultaat te komen. Altijd in voor een geintje maar vooral ook discreet en bekwaam. Koning & Pover Advocaten koppelt hoogwaardige juridische advisering aan kleinschaligheid en een hypermodern ICT kantoorconcept. Koning & Pover Advocaten: gedegen, betrokken, gewoon goed!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Ees, Meppel

Bezoek website Koning & Pover Advocaten

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

de Raadgevers

Ondernemen is kansen zien en verzilveren. Wie dat goed wil doen, kan niet om de kleine lettertjes heen. Wil je conflicten voorkomen of bij onenigheid terug kunnen vallen op heldere afspraken? Dan moet je scherp blijven. Je kunt als ondernemer bijna geen beslissing nemen, of er zitten juridische aspecten aan. Je ziet ze alléén als je weet dat ze er zijn. De Raadgevers helpt je ondernemen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
de Raadgevers

Bezoek website de Raadgevers