De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Bedrijfsuitjes Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsuitjes Drenthe

Het Drents Kwartiertje

Het Drents kwartiertje is in 2007 opgericht. U kunt bij ons terecht voor groepsuitjes met diverse activiteiten. Solex rijden is het meest geboekte uitje bij Het Drents kwartiertje. Daarnaast kunt u diverse creatieve en culinaire workshops volgen. Wij beschikken over verschillende zalen, een kookstudio en een camping. Zo is het ook mogelijk om bij ons te kamperen! Kijk gerust rond op deze website en ontdek de vele mogelijkheden van Het Drents kwartiertje

Bezoek website Het Drents Kwartiertje

Inspiratie Uitjes

Gekke uitjes, spannende uitjes, leerzame uitjes, originele uitjes, creatieve uitjes. Op inspirerende locaties in binnen- en buitenland.

Bezoek website Inspiratie Uitjes

Kuierpad

Voor een geslaagd bedrijfsuitje in Drenthe bent u bij 't Kuierpadtien op het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee op welke wijze dit gebeurt. Er zijn een aantal standaard programma's, die we speciaal voor uw bedrijf 'op maat aanpassen', maar ook wanneer u iets exclusiefs wilt, zijn er voldoende mogelijkheden.

Bezoek website Kuierpad

Lifestyle Adventures

Lifestyle Adventures is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van originele en verrassende activiteiten en evenementen.

Bezoek website Lifestyle Adventures

Partycentrum Postwagen

De Postwagen bestaat al sinds 1856 en is niet meer weg te denken uit het Groningse Tolbert. Door de jaren heen heeft de Postwagen zich steeds verder ontwikkeld als veelzijdig evenementencentrum voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt het qua feest, etentje of ander evenement zo gek niet bedenken, of bij de Postwagen is het mogelijk.

Bezoek website Partycentrum Postwagen

Pieter Poot

Eet en Feestruim & Partycentrum Pieter Poot - Uitgaan maar dan anders!

Bezoek website Pieter Poot

WegMetDeBaas.nl

Op zoek naar indoor bedrijfsuitjes in Noord Brabant? Via het zorgvuldig geselecteerde aanbod van WegmetdeBaas.nl komt u in contact met bedrijven die u kunnen helpen bij het realiseren van leuke en interessante indoor bedrijfsuitjes in Noord Brabant.

Bezoek website WegMetDeBaas.nl

Zakelijkuit.nl

Drenthe is natuurlijk fietsprovincie nummer 1. Maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Bezoek website Zakelijkuit.nl

1001activiteiten.nl

1001activiteiten.nl helpt u op een eenvoudige en snelle manier naar een activiteit die past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, groepsuitje, familiedag of een vriendenuitje dan bent u bij ons op het juiste adres. Tevens kunt u aangeven in welk thema u wilt zoeken, in welke provincie de activiteit plaats moet vinden, met hoeveel personen u wilt gaan en welk budget u in gedachten heeft.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Nieuwegein
Logo

Bezoek website 1001activiteiten.nl