De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Arbeidsomgeving Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsomgeving Drenthe

BMK Advies & Administratie

BMK Advies & Administratie is een no-nonsense kantoor waarbij de belangen van de klant voorop staan. Bij ons staat de deur voor u altijd open. De vennoten Richard Kosse en Jurjen Adam vormen samen een hecht team.

Bezoek website BMK Advies & Administratie

CalaSafe

Uw bedrijf wil risico's rondom de arbeidsomgeving zoveel mogelijk beperken en kosten als gevolg van verzuim en schade voorkomen of expertise in huis halen bij uitvoering van de zorgplicht en de Arbowet.

Bezoek website CalaSafe

Dankert & Castelein B.V.

Dankert & Castelein combineert jarenlange ervaring in sales en consultancy met vele jaren aan praktijkervaring in design, engineering en implementatie.

Bezoek website Dankert & Castelein B.V.

Emergo Systems

Emergo Systems is de maker van COMPAS. Software om klanten van Sociale Diensten, SW-Bedrijven en Re-integratiebedrijven te begeleiden naar werk.

Bezoek website Emergo Systems

Giesen Arbo & Veiligheid

Geregistreerd hoger veiligheidskundige Ir. Fons Giesen heeft na 15 jaar gewerkt te hebben als veiligheidskundig adviseur de stap genomen een eigen adviesbureau op te zetten. Giesen Arbo & Veiligheid is een onafhankelijk adviesbureau. Dienstverlening geschiedt op projectbasis, waarbij voor een bepaalde duur de werkzaamheden worden afgesproken.

Bezoek website Giesen Arbo & Veiligheid

Stepstone

StepStone is één van de grootste carrièresites in Europa. StepStone helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren. Hoe doen wij dit? Dankzij onze jarenlange ervaring en onze aandacht voor de behoeften van de klant, kunnen wij een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en processen.

Bezoek website Stepstone

Adviesgroep Mens & Werk

Adviesgroep Mens & Werk biedt activiteiten aan die er op gericht zijn dat mensen gezond en met voldoende werkplezier goed kunnen blijven functioneren! Gezonde mensen die plezier in hun werk ervaren zitten beter in hun vel, zijn prettiger collega's, zijn minder vaak ziek en leveren zo een positieve bijdrage aan de collegialiteit, het werkklimaat en de werkprestaties. Dertien ethousiaste ondernemers hebben hun krachten gebundeld en gaan graag met u aan de slag!

Bezoek website Adviesgroep Mens & Werk

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Tamek

Tamek ontzorgt stichtingen en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door constante ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving halen wij niet alleen het beste uit onze medewerkers, maar daarmee ook uit onze opdrachten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Lelystad 
Tamek

Bezoek website Tamek