De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Rechtshulp Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Drenthe

B & D Juristen

B&D Juristen is deskundig op het gebied van het arbeidsrecht. Wij zijn ervaren onderhandelaars, wij adviseren en procederen bij arbeidsgeschillen en ontslagkwesties. Daarnaast adviseren wij werkgevers over personeelsbegeleiding en dossieropbouw.

Bezoek website B & D Juristen

Diepeveen & Van Es

Uit een goede dialoog kan de beste oplossing voortkomen. Op deze manier proberen wij alle partijen zoveel mogelijk recht te doen. Lukt dat niet, dan gaan wij het uiterste voor onze clienten.

Bezoek website Diepeveen & Van Es

Heling & Partners

U vindt hier informatie over wie we zijn, wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen. Wij vormen een onafhankelijk arbeidsdeskundig, re-integratiedeskundig en bedrijfs-economisch adviesbureau en zijn voornamelijk actief in personenschadekwesties en AOV en in werkgever-werknemersituaties.

Bezoek website Heling & Partners

Juridisch Platform

Integere, toegankelijke maar betaalbare juridische dienstverlening. Dat is waar de rechtshulp van het Juridisch Platform voor staat. In ingrijpende situaties wilt u immers het recht aan uw zijde.

Bezoek website Juridisch Platform

Nederlandse Vereniging van Journalisten

De NVJ ijvert voor persvrijheid, vakbekwaamheid, goede arbeidsvoorwaarden en redelijke tarieven. Het gaat ons om de basisvoorwaarden voor het bedrijven van zuivere journalistiek. Met goede cao's, redactiestatuten, verzekeringen, auteursrechttoeslagen en juridische bijstand biedt de NVJ journalisten de mogelijkheid vrijuit te spreken, schrijven en fotograferen. Leden krijgen persoonlijk advies en kunnen hun kennis en vaardigheden aanscherpen via de NVJ Academy. Verder zijn er interessante extra's als de perskaart en een abonnement op Villamedia magazine.

Bezoek website Nederlandse Vereniging van Journalisten

Rechtshulp Noord Advocaten

De advocaten van Rechtshulp Nederland werken snel. Elke advocaat van Rechtshulp Nederland heeft zijn eigen specialisatie. Zo weet u zeker dat u wordt bijgestaan door iemand die ècht deskundig is. Bij Rechtshulp Nederland zijn specialisten van alle vakgebieden onder één dak aanwezig.

Bezoek website Rechtshulp Noord Advocaten

Schut Oosting Letselschade

Schut | Oosting Letselschade is een kantoor met 50 jaar ervaring op het gebied van letselschade. Innovatie van letselschadebehandeling ten behoeve van slachtoffers staat voorop.

Bezoek website Schut Oosting Letselschade

Van de Nadort Juristen

Maatwerk, kwaliteit en doortastendheid in juridische ondersteuning door een jurist die uw taal spreekt. Onze adviezen zijn op de praktijk gericht en vooral in begrijpelijke en duidelijke taal.

Bezoek website Van de Nadort Juristen

Van Linge en Tillema Notarissen

Bij ons wordt u snel geholpen en goed en in begrijpelijke taal te woord gestaan, wij zorgen er voor dat alles van tevoren goed geregeld is en dat je niet achteraf met problemen rond je akte en afspraken wordt geconfronteerd. Er is tijd en ruimte voor vragen en uitleg. De deur staat open en er is altijd een mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te maken op alle rechtsgebieden.

Bezoek website Van Linge en Tillema Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Assen, Groningen, Leeuwarden

 

Bezoek website Trip Advocaten & Notarissen

Juridisch Advies Zuidema

Juridisch Advies Zuidema biedt juridische begeleiding en ondersteuning wanneer er een conflict is ontstaan (of dreigt te ontstaan) tussen de overheid en het bedrijfsleven of particulieren.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: de Wijk

 

Bezoek website Juridisch Advies Zuidema

toparbeidsrecht

Werkgevers kunnen bij toparbeidsrecht terecht voor advies en rechtsbijstand op het gebied van ontslag, disfunctioneren en reorganisatie. Ook adviseert toparbeidsrecht bij het opstellen van een arbeidsvoorwaardenreglement, vaststellings- en arbeidsovereenkomsten.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Hoogeveen 

Bezoek website toparbeidsrecht