De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Notarissen Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Drenthe

Krijgsheld en Van Pelt Notarissen

Krijgsheld en Van Pelt is een breed georiËnteerd en laagdrempelig notariskantoor voor zaken binnen familie, woning, en organisatie. Omgeven door volledigheid zorgvuldigheid zijn uw notariËle zaken bij ons in vetrouwde handen.

Bezoek website Krijgsheld en Van Pelt Notarissen

Notariaat Aa en Hunze

Notariaat Aa en Hunze is een allround notariskantoor, gevestigd in Gieten. U kunt bij ons terecht voor alle notariËle werkzaamheden, zoals het opstellen van een testament, de afwikkeling van nalatenschappen, de overdracht van een woning en legalisatie van uw handtekening. De ondernemer zijn wij graag van dienst bij vragen over het vennootschapsrecht, de oprichting van BV's, etc. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in agrarisch recht en estate planning.

Bezoek website Notariaat Aa en Hunze

Notariaat Engelen

Wij bieden u een hoogwaardige juridische dienstverlening. Ons team bestaat uit medewerkers met een hoog opleidingsniveau en brede werkervaring. Samen met onze accurate manier van communiceren zijn dit dé ingrediënten voor een dienstverlening die u tot volle tevredenheid zal stemmen.

Bezoek website Notariaat Engelen

Notariaat Midden-Drenthe

Iedere ondernemer komt in zijn leven een aantal malen in aanraking met de notaris. Het Notariaat Midden-Drenthe kan voor u optreden als adviseur op verschillende gebieden. Vele facetten zoals familie, financiËn, fiscus en ondernemingsbelang worden gecombineerd en ingepast in een oplossing op maat.

Bezoek website Notariaat Midden-Drenthe

Notariaat Vries

Op deze website vindt u in het kort algemene informatie over de rol van de notaris in Nederland. En natuurlijk voor welke zaken u specifiek bij Notariskantoor Dijkstra terecht kunt. Een echt plattelandskantoor, waar contact met de klant nog hoog in het vaandel staat.

Bezoek website Notariaat Vries

Notariskantoor mr. Adam Elzinga

Notariskantoor Swierstra te Assen, is een klein tot middelgroot notariskantoor, met als verzorgingsgebied de regio's Assen en Groningen. Notariskantoor Swierstra staat voor een persoonlijke benadering voor bedrijven en particulieren in de regio's Assen en Groningen.

Bezoek website Notariskantoor mr. Adam Elzinga

Notariskantoor Oosterhesselen

Het uitgangspunt bij de dienstverlening van Notariskantoor Oosterhesselen is zorg te dragen voor een goede kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs.

Bezoek website Notariskantoor Oosterhesselen

Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus

Zoals op ieder notariskantoor kan men onze diensten verdelen in de drie hoofdstromingen die het notariaat kent, te weten: Familierecht; Registergoederenrecht; Ondernemingsrecht; daarnaast is ons kantoor ook actief op het gebied van Mediation.

Bezoek website Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus

Van Linge en Tillema Notarissen

Bij ons wordt u snel geholpen en goed en in begrijpelijke taal te woord gestaan, wij zorgen er voor dat alles van tevoren goed geregeld is en dat je niet achteraf met problemen rond je akte en afspraken wordt geconfronteerd. Er is tijd en ruimte voor vragen en uitleg. De deur staat open en er is altijd een mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te maken op alle rechtsgebieden.

Bezoek website Van Linge en Tillema Notarissen

VareKamp notariaat

Een goed product en persoonlijk contact met onze klanten. Met een goed product bedoelen wij uitgebreide voorlichting, juiste adviezen en een correcte akte. Varekamp Notariaat is daarbij onafhankelijk, onpartijdig en behandelt uw opdracht altijd vertrouwelijk.

Bezoek website VareKamp notariaat

Veldink & Partners

Het kantoor Veldink & Partners bestaat uit een klein team van enthousiaste mensen. U kunt er zowel particulier als zakelijk uitstekend terecht.

Bezoek website Veldink & Partners

Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Assen, Groningen, Leeuwarden

Bezoek website Trip Advocaten & Notarissen

PlasBossinade

PlasBossinade advocaten en notarissen is een van de toonaangevende juridische dienstverleners in Noord-Nederland. Door onze klantgerichte winnaarsmentaliteit weten wij relaties langdurig aan ons te binden. Wij verdiepen ons in de klant en zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen. Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Groningen 
Logo PlasBossinade

Bezoek website PlasBossinade

PlasBossinade

PlasBossinade advocaten en notarissen is een van de toonaangevende juridische dienstverleners in Noord-Nederland. Door onze klantgerichte winnaarsmentaliteit weten wij relaties langdurig aan ons te binden. Wij verdiepen ons in de klant en zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen. Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Groningen 

Bezoek website PlasBossinade

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen