De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Erfrecht Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Drenthe

Dommerholt Advocaten N.V.

Problemen zijn er om voorkomen te worden, geschillen om op te lossen, knopen om door te hakken, procedures om te winnen. We houden niet van poespas en wollig gepraat. Laten we maar zo snel mogelijk tot de zaak komen. Selecteer een van onze praktijkgebieden en leg direct contact met de juiste advocaat.

Bezoek website Dommerholt Advocaten N.V.

GMW Advocaten

Professioneel bezien biedt GMW Advocaten een unieke mix van juridische specialismen onder één dak. Stuk voor stuk staan deze specialismen op een zeer hoog niveau. Onze advocaten vertalen de nieuwe ontwikkelingen in het vak in combinatie met hun praktijkervaringen in nieuwe, effectieve oplossingen.

Bezoek website GMW Advocaten

Notariaat Midden-Drenthe

Notariaat Midden-Drenthe geeft u juridisch advies bij belangrijke beslissingen die u in het leven neemt, zoals huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwonen, voogdij, schenkingen aan kinderen, de verdeling van uw erfenis, de koop en verkoop van een huis, het starten van een bedrijf, het verkopen van een bedrijf, het oprichten van een vereniging of stichting enz.

Bezoek website Notariaat Midden-Drenthe

Notariaat Vries

Gebruikers vinden op de site in heldere taal alle relevante en juridische informatie over hoe om te gaan met opgebouwd vermogen, schenkingen, erfrecht en estate planning.

Bezoek website Notariaat Vries

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Varekamp Notariaat

Een goed product en persoonlijk contact met onze klanten. Met een goed product bedoelen wij uitgebreide voorlichting, juiste adviezen en een correcte akte. Varekamp Notariaat is daarbij onafhankelijk, onpartijdig en behandelt uw opdracht altijd vertrouwelijk.

Bezoek website Varekamp Notariaat

Veldink & Partners

Het kantoor Veldink & Partners bestaat uit een klein team van enthousiaste mensen. U kunt er zowel particulier als zakelijk uitstekend terecht.

Bezoek website Veldink & Partners

Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Assen, Groningen, Leeuwarden

Bezoek website Trip Advocaten & Notarissen

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur is een onafhankelijk, gespecialiseerd advocatenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van pensioenrecht. Het kantoor behandelt alle voorkomende (civiele) juridische kwesties die verband houden met pensioen. Het kantoor staat cliënten bij in het oplossen van conflicten over pensioen of, beter nog, bij het voorkomen van conflicten.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Assen, Vries
Pensioenrechtadvocatuur, Pensioenrechtadvocaat, Pensioengeschil | Bent u op zoek naar een advocatenkantoor die is gespecialiseerd in het pensioenrecht? Bodewes Pensioenrechtadvocatuur helpt u graag!
 

Bezoek website Bodewes Pensioenrechtadvocatuur

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Schuurmans Advocaten & Adviseurs

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan MKB-ondernemers. Wij staan voor het zo snel mogelijk oplossen van uw juridische problemen tegen overzienbare kosten. Goed advies vooraf, vinden wij minstens zo belangrijk als een vlotte en deskundige geschiloplossing achteraf. Onze advocaten werken snel, efficient en probleemoplossend.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Roden 

Bezoek website Schuurmans Advocaten & Adviseurs

Van Rossum Advocaten

Wij hebben specialisten in huis op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, ICT recht, insolventie (faillissementen en schuldsaneringen), ondernemingsrecht, personen- en familierecht, en vastgoedrecht. De kennis en ervaring zetten we in om snel en zonder omwegen tot positieve en definitieve resultaten te komen voor de cliënt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Emmen, Groningen 

Bezoek website Van Rossum Advocaten

Doornbos | Suringar | Wiersema advocaten | mediators

Doornbos | Suringar | Wiersema advocaten | mediators is een professionele juridische dienstverlener. Het kantoor is opgericht in 1948 en kent dus een lange traditie. Het voortdurend leveren van kwaliteit heeft ons tot een gerenommeerd advocatenkantoor gemaakt. Een team van ervaren advocaten staan voor u klaar om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Wij bieden u een gedegen advies, of voeren voor u een juridische procedure. Ook bestaat de mogelijkheid tot mediation. Een methode waarvan steeds meer gebruik wordt gemaakt in de rechtspraktijk.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Assen 

Bezoek website Doornbos | Suringar | Wiersema advocaten | mediators

Grollé Advocaten

Grollé Advocaten en Mediation, het advocatenkantoor in Hoogeveen voor elke particulier en ondernemer. Advocatenkantoor Grollé Advocaten en Mediaton spreekt de taal van haar opdrachtgevers. Dit merkt u direct aan de persoonlijke benadering van onze advocaten.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Hoogeveen  ​

Bezoek website Grollé Advocaten