De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Subsidies Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Subsidies Drenthe

CATA B.V.

CATA B.V. is een jong bedrijf uit Assen dat zich gespecialiseerd heeft in het vinden en aanvragen van subsidies. Onze werkzaamheden bestaan dan ook voor het grootste gedeelte uit het begeleiden van bedrijven, overheden en instellingen bij het aanvragen en afwikkelen van subsidie trajecten.

Bezoek website CATA B.V.

Subvention

Subvention is een gerenommeerd en onafhankelijk subsidieadviesbureau met vestigingen in Enschede, Zwolle, Gouda en Uden. Vanuit deze vestigingen werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies voor hen aan en verzorgen het hele administratieve natraject. En wij gaan natuurlijk voor het maximale subsidieresultaat.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Enschede, Gouda, Uden, Zwolle 
Subvention, subsidie advies
 

Bezoek website Subvention

Currency Connect

Currency Connect koppelt innovatieve ontwikkelingen aan interessante subsidieregelingen en begeleidt tevens het administratieve natraject van subsidies. Met behulp van onze subsidiedienstverlening worden uw subsidieprojecten van begin tot eind ondersteund.

Bezoek website Currency Connect

Kippenborg Subsidieadvies

Knippenborg Subsidieadvies houdt zich bezig met het verwerven van overheidsstimulerende maatregelen voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Bezoek website Kippenborg Subsidieadvies

Subsidieland

SubsidieLand.nl is de internetsite van Subsidie Advies Centrum Emmen. Zoals de naam al zegt is Subsidie Advies Centrum Emmen gevestigd in Emmen, een Drentse stad met een behoorlijke industrie maar bovenal een prettige omgeving om in te wonen, werken en creËren.

Bezoek website Subsidieland

Katoele consultancy

Wij nemen uw gehele aanvraagtraject en administratie van de subsidie uit handen. Ook zijn wij gedurende het hele traject, namens u, contactpersoon voor de subsidieverlenende instantie. Hierdoor kunt u zich op uw core-business concentreren.

Bezoek website Katoele consultancy

Samen Subsidie Advies

SAMEN subsidie advies is een subsidie advies bureau in de stad Groningen. Het is een jong bedrijf, opgestart in april 2011. Vanuit de Groningen worden klanten in Groningen, Drenthe en Friesland bijgestaan bij het vinden, aanvragen en begeleiden van subsidies en fondsen. Inmiddels werkt SAMEN voor opdrachtgevers uit diverse branches in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Bezoek website Samen Subsidie Advies

VSC Subsidies

Er wordt door bedrijven en instellingen heel wat gepuzzeld om een investering zo efficiënt mogelijk te kunnen financieren en de klantenkring te kunnen uitbreiden. Hierbij denkt men niet zo snel aan subsidies, dat is jammer. Door gebruik te maken van subsidies of fiscale regelingen zijn investeringen onder bepaalde voorwaarden snel terugverdiend! Ook kunt u de subsidies en fiscale regelingen gebruiken om uw klantenkring te vergroten.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Hoorn, Middenbeemster 
Afbeeldingsresultaat voor vsc subsidies
 

Bezoek website VSC Subsidies

ASQA subsidies

ASQA Subsidies B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van subsidiediensten met hoge kwaliteit. Ons doel is het benutten van uw subsidiekansen en een subsidietraject tot een goed einde brengen. Samen met u kunnen wij u helpen uw organisatiedoelstellingen te realiseren en meedenken over nieuwe ontwikkelingen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Sappemeer 
ASQA

Bezoek website ASQA subsidies

Countus

Ondernemers komen in hun praktijk vele vraagstukken tegen. Vraagstukken op zakelijk vlak, maar zeker ook op het persoonlijke vlak. Vraagstukken waar niet altijd zelf een antwoord op gegeven kan worden en waar behoefte is aan advies, spiegeling of concrete oplossingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Zwolle
Countus

Bezoek website Countus

Kuiper ABC

Kuiper Administraties & Belastingconsulenten is een jong en dynamisch kantoor dat met veel enthousiasme en actuele vakkennis klaarstaat voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Full-service dienstverlening bij fiscale zaken, accountancy en secure administratieve ondersteuning combineren wij met persoonlijke betrokkenheid en een heldere kijk op zaken. Waarbij we gestructureerd en motiverend meedenken met u als ondernemer.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Hoogeveen 
Afbeeldingsresultaat voor kuiper abc

Bezoek website Kuiper ABC

Van Daalen & Partners

Innovatie is een onderwerp dat ons al jaren interesseert. Door de grote verscheidenheid van branches, bedrijven en projecten waar wij voor werken, hebben wij een uitgebreide expertise kunnen opbouwen op het gebied van innovatie en subsidies. Op deze site vindt u informatie over subsidie en wat subsidies voor u zouden kunnen betekenen. U kunt een subsidie check invullen of ons een subsidieregeling laten aanvragen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Voorhout 
Afbeeldingsresultaat voor van daalen en partners
 

Bezoek website Van Daalen & Partners

Elsevier SubsidieTotaal

Elsevier SubsidieTotaal is dé online wegwijzer voor professionals met behoefte aan actuele informatie over subsidies en fondsen. SubsidieTotaal biedt relevante en praktische subsidie-informatie voor subsidieadviseurs, breder georiënteerde (MKB-)adviseurs, belastingadviseurs en accountants. Bent u beleidsmedewerker of projectleider bij een non-profitorganisatie of overheidsinstantie? Of bent u zelfstandig ondernemer? Ook dan is SubsidieTotaal iets voor u!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Amsterdam 

 

Bezoek website Elsevier SubsidieTotaal

Pors Accountants

Dankzij onze harmonieuze werksfeer en grote persoonlijke betrokkenheid bij het lokale en regionale bedrijfsleven zijn wij een gewaardeerde financiële dienstverlener in de regio.

Emmen, Veendam & Ter Apel
- Klein

Bezoek website Pors Accountants

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

123subsidie.nl

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden in Noord-Nederland voor u interessant zijn? Op 123subsidie.nl kunt u in 3 stappen zien voor welke subsidies uw onderneming in aanmerking komt. Stap 1: Kies de regio waarin uw onderneming gevestigd is; Stap 2: Kies een of meer doelgroepen; Stap 3: Geef aan voor welk thema u subsidie aan wilt vragen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie:  Groningen 
Logo
 

Bezoek website 123subsidie.nl

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs