De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Marketing Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Drenthe

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Enneüs

Klantgerichtheid en een onderscheidende merkpositionering is voor welke organisatie dan ook een grote uitdaging. Door de toenemende concurrentie, de kritisch wordende consument en de sterk veranderende externe omgeving (bijvoorbeeld internet, social media etc.) maakt het belang van evenwichtige marketing op strategisch, tactisch en operationeel niveau onmiskenbaar groter.

Bezoek website Enneüs

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau

MacBal Marketing & Management

MacBal Marketing & Management houdt zich bezig met marketing en verkoop en daarnaast organisatie- en managementactiviteiten voor derden.

Bezoek website MacBal Marketing & Management

Monique Wassens

Klanten hebben waar je blij van wordt. Dat is waar ik voor sta. Dit bereik je door je organisatie vanuit haar eigen kracht te vermarkten. Iedere organisatie heeft onbenutte strategische sterktes! Als je het echte talent van jouw organisatie opspoort en vergroot, voelt de klant waarop jij mikt zich aangesproken en kiest hij voor jou! Zo simpel is het...

Bezoek website Monique Wassens

RealImpact

De impact van online media op de hele maatschappij is enorm. Er is geen enkele vereniging of stichting die niet in de kern geraakt wordt door deze veranderingen. Steeds meer non-profit organisaties gaan dan ook gericht aan de slag met online media. Uw leden zijn immers machtige sprekers geworden.

Bezoek website RealImpact

Tas Marketingadvies

Wij nemen de tijd voor u. Samen bedenken wij welke strategie nodig is om uw doelstellingen bij uw doelgroep te bereiken. De creatieve operatie die hiervoor nodig is zullen we samen met u optimaal afstemmen op uw markt, produkt en doelgroep. We selecteren de juiste offline en online media en voeren de campagnes voor u uit.

Bezoek website Tas Marketingadvies

Udinga Media

Ons full service reclamebureau in Meppel helpt u graag bij het ontwikkelen van een compleet pakket aan effectieve communicatiemiddelen. Zonder al te veel bla bla en dikke adviesrapporten, maar met een nuchtere kijk op communicatie in het bedrijfsleven en met verstand van marketing, grafische vormgeving, websites, reclame en teksten.

Bezoek website Udinga Media

Van De Wind marktgericht ondernemen

Ondernemen is risico nemen om resultaten te bereiken. Marktgericht ondernemen is hetzefde ondernemen maar met meer resultaat. Meer resultaatn omdat u gebruik maakt van de inzichten en de kennis van de markt die marketing u biedt.

Bezoek website Van De Wind marktgericht ondernemen

Verhoef & Co

Verhoef & Co staat sinds 1997 voor succesvol teamwork in marketing en communicatie. Vanuit onze vestigingen in Emmen en Utrecht bieden we full service ondersteuning, van strategisch advies en conceptontwikkeling tot en met realisatie. De eigen studio garandeert constante kwaliteit en creativiteit, zelfs bij de meest onmogelijke deadlines.

Bezoek website Verhoef & Co

Weibe Webdesign

Als full-service internet bedrijf helpt Weide op een efficiënte en effectieve wijze organisaties met het realiseren van wensen op het gebied van internet en marketing. Ons doel is; het maximale uit het internet te halen voor onze klanten.

Bezoek website Weibe Webdesign

Domani Marketing

‘Domani’ is Italiaans voor ‘morgen’. En dat is waar Domani Marketing zich in al haar doen en laten op richt. Voor uw onderneming. Voor uw morgen. Want morgen is de eerste dag van de toekomst. Uw toekomst.

Bezoek website Domani Marketing

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Friks web & marketing

Friks Web & Marketing begeeft zich in een markt, die erg veranderlijk is en aan grote groei onderhevig is. Het bedrijfsleven is zich bewust van de noodzaak om aanwezig te zijn in de online wereld. Er is echter nog volop ruimte voor verbetering. Wij laten ondernemers dan ook graag zien waar de kansen liggen voor het bedrijf, of de organisatie.

- Leeuwarden
- Klein

Bezoek website Friks web & marketing

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

Kentfort BV

Kentfort kiest voor de combinatie van vertrouwen, kwaliteit en rendement. Door continu te investeren in de samenwerking met haar klanten en strategische partners, behoudt zij de voorsprong in de markt. De waarde van die voorsprong is niet alleen in valuta uit te drukken, maar spreekt ook uit het waarborgen van continuïteit en het in-control houden van uw (internationale) onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hoogeveen

Bezoek website Kentfort BV

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media