De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Hypotheekadvies Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Drenthe

A.A.S. Financiële Diensten

A.A.S. FinanciËle Diensten kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak. Maar wie zit er achter dit financiële adviesbureau? Een eerste kennismaking met Gerry Huiberts, de bedrijfseconoom die in plaats van 'groter en meer' kiest voor 'persoonlijk en betrokken'.

Bezoek website A.A.S. Financiële Diensten

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Employee Benefits Management

EBM is een gespecialiseerd bedrijf in pensioenen en verzekeringen. Wij richten ons zowel op de particuliere als zakelijke markt. Door producten bij verschillende aanbieders in te kopen, kunnen we maatwerk leveren voor onze relaties.

Bezoek website Employee Benefits Management

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Financieel Servicecentrum Emmen

FSE hypotheken geeft financieel totaaladvies aan zowel particulieren en bedrijven. Als onafhankelijk tussenpersoon bemiddelt FSE hypotheken tussen u en de hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.

Bezoek website Financieel Servicecentrum Emmen

Assurantiekantoor Meijer & Wiggers

Meijer & Wiggers is een familiebedrijf. Sinds 1953 helpen wij onze klanten met al hun verzekeringen, hypotheek en pensioen. Het kantoor staat in Assen maar de klanten zijn verspreid over heel Nederland.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Assen 

 

Bezoek website Assurantiekantoor Meijer & Wiggers

Heller & Heller

Heller & Heller adviseert en bemiddelt, als zelfstandig en onafhankelijk Intermediair,in Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken.

Bezoek website Heller & Heller

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

Hemmen Advies

Voor betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies gaat u naar de hypotheekadviseur van Hemmen Advies. Wij nemen graag de mogelijkheden van de verschillende hypotheekvormen en rentevaste periodes samen met u door.

Bezoek website Hemmen Advies

AdviesNet Noord-Nederland

Met uw keuze voor AdviesNet Noord-Nederland BV kiest u voor betrokken financiële experts die de kunst verstaan om complexe zaken helder te verwoorden. Bij alles wat wij doen staan betrokkenheid én deskundigheid centraal. Uw wensen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt, financiële expertise is onze toegevoegde waarde.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Drachten 

Bezoek website AdviesNet Noord-Nederland

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor

Welkom bij het digitale informatieloket van Henk Mulderij Financieel Advieskantoor. Met deze website beogen wij u zo compleet mogelijk te adviseren over onze dienstverlening en de manier waarop we dat doen én waarom. We zijn ons ervan bewust, dat er altijd vragen zijn waarop u niet direct een antwoord vindt op deze website. Wij hopen dat u in dat geval contact met ons opneemt. Dat kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

Bezoek website Henk Mulderij Financieel Advieskantoor

Noordpolis

Noordpolis is een onafhankelijk assurantiekantoor. Dit houdt in dat wij aan geen enkele financiële dienstverlener gebonden zijn. Daardoor kunnen wij u zonder voorbehoud de beste verzekeringen tegen de scherpste premies aanbieden. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Bijvoorbeeld bij u thuis, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
Logo

Bezoek website Noordpolis

Het Raadhuis Makelaardij

Betrokken en deskundig, dat zijn de sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. Een dienstverlening die staat als een huis. We zijn u graag van dienst.

Bezoek website Het Raadhuis Makelaardij

Noordpolis

Noordpolis is een onafhankelijk assurantiekantoor. Dit houdt in dat wij aan geen enkele financiële dienstverlener gebonden zijn. Daardoor kunnen wij u zonder voorbehoud de beste verzekeringen tegen de scherpste premies aanbieden. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Bijvoorbeeld bij u thuis, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
Logo

Bezoek website Noordpolis

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

De Huizenbemiddelaar

Als onafhankelijk hypotheekadviseur begeleidt De Huizenbemiddelaar u van A tot Z bij het afsluiten van een hypotheek. Wij vergelijken voor u diverse geldaanbieders en adviseren u bij het kiezen van de juiste hypotheek. Wij letten daarbij op uw persoonlijke wensen zodat u een betrokken, betrouwbaar en deskundig advies van ons mag verwachten. Met hypotheekadvies van De Huizenbemiddelaar staat u sterk bij het verkrijgen van een hypotheek, nu en in de toekomst!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Assen 

 

Bezoek website De Huizenbemiddelaar

M.F.C. Drenthe

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers.

Bezoek website M.F.C. Drenthe

Pentrax

Pentrax Verzekeringen onderscheidt zich door uw bedrijf vanuit de risico’s te benaderen en niet vanuit de verzekeringsoplossingen. Door een systematische aanpak wordt een compleet beeld gemaakt van de risico’s welke uw bedrijf loopt. Wij brengen samen met u de risico’s in beeld en kwalificeren deze naar aard en hoogte.

Bezoek website Pentrax

Reigerdael

Kwaliteit staat bij Reigerdael AssurantiËn hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van uit gaan dat onze dienstverlening aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Uiteraard voldoen wij ook aan de eisen die de wetgever aan ons stelt volgens de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Reigerdael onderschrijft de gedragscode die voortvloeit uit de wet. In de advieswijzer leest u wat u van ons mag verwachten.

Bezoek website Reigerdael

Van Bruggen Adviesgroep

De Van Bruggen Adviesgroep is een groeiende keten van onafhankelijk hypotheekadviseurs in Nederland. Hoe dat komt? Omdat we maar in een ding geloven: de beste hypotheek, tegen de laagste maandlasten.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

LAGRO

Als makelaardij LAGRO beschikken we over een eigen hypotheekafdeling, genaamd LagroHypotheken&zo. U overlegt met een hypotheekadviseur die aan de hoogste opleidingseisen voldoet. De diploma's Erkend Hypotheekadviseur en Hypothecair Planner zijn hiervoor de waarborgen.

Bezoek website LAGRO

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.