De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Website Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Website Drenthe

BrownFish

Een nieuwe website met SEO (= Zoekmachineoptimalisatie) is een goede keuze richting uw succes. Uw website is niet langer onzichtbaar in Google. Uw nieuwe website heeft met zoekoptimalisatie zelfs een topranking in Google en genereert grote bezoekersaantallen. Door het toevoegen van optimale Conversie aan uw nieuwe website met SEO levert deze succesvol online verkoop op. Daarnaast is een goede balans tussen SEO en Conversie essentieel voor het behalen van uw leads.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht.

Bezoek website Bureau Strak

CompoSite Webdesign

Wij maken websites voor bedrijven, instellingen en overheid. En de systemen om ze gebruiksvriendelijk te beheren. Wij zijn met name thuis in speciaal maatwerk voor bedrijfstoepassingen.

Bezoek website CompoSite Webdesign

Adja Webdesign

Adja Webdesign houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. In samenwerking met onze opdrachtgever(s) ontwerpen wij websites die voldoen aan alle wensen van de klant. We bieden de mogelijkheid een website voor u te ontwerpen, restylen en/of te onderhouden.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Assen 
Displaying ADJA.png

Bezoek website Adja Webdesign

FEdesign

FEdesign is een jong en enthousiast ontwerpbureau, opgericht in januari 2006 door Francella Botter. Zij is gespecialiseerd in grafische vormgeving en webdesign. Met alle vaardigheden en ervaring kan FEdesign u een geheel promotie-pakket aanbieden.

Bezoek website FEdesign

Multicast

Een nieuwe website duur? Absoluut niet! Reeds vele MKB-ers hebben er eentje door Multicast laten ontwikkelen.

Bezoek website Multicast

NC-websites

Innovatief, en enthousiast. Wij vinden het belangrijk dat we websites maken die goed werken en er aantrekkelijk uitzien. Om dit te realiseren hebben wij een team mensen met verschillende kwaliteiten.

Bezoek website NC-websites

Weide IC

Weide teamleden zijn nieuwsgierig, ambitieus en bedenken graag nieuwe dingen. Ze kunnen zich goed inleven, werken in hecht teamverband en nemen verantwoordelijkheid. Maar ze zijn bovenal bijzonder goed in hun vak. Verder zijn Weide teamleden niet echt ochtendmensen, dus beginnen liever tussen 8 en 10 uur. Gedeelde passies zijn goede muziek en lekkere koffie.

Bezoek website Weide IC

Wingweb

Wingweb Communications is een innoverend, enthousiast en vooruitstrevend bedrijf met een eigen visie op het internet. Naast het ontwikkelen en redesign van websites in XHTML, heeft Wingweb Communications een gebruiksvriendelijke beheermodule (CMS), overzichtelijke bezoekersteller, nieuwsbriefmodule, internet software, ontwikkeld.

Bezoek website Wingweb

Friks Web & Marketing

Friks Web & Marketing begeeft zich in een markt, die erg veranderlijk is en aan grote groei onderhevig is. Het bedrijfsleven is zich bewust van de noodzaak om aanwezig te zijn in de online wereld. Er is echter nog volop ruimte voor verbetering. Wij laten ondernemers dan ook graag zien waar de kansen liggen voor het bedrijf, of de organisatie.

- Leeuwarden
- Klein

Bezoek website Friks Web & Marketing

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg
 

Bezoek website 3w Media

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

Bezoek website iWink

Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Nieuwegein 

Bezoek website Ordina

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau