De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Kantoor Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Drenthe

Agema & Lubbers bedrijfsmakelaars

Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars richt zich specifiek op de huisvestingmarkt voor bedrijven. Wij bemiddelen niet alleen in de ver(aan)huur en ver(aan)koop van bedrijfspanden op het industrieterrein, maar ook in winkels en kantoren. Vandaag de dag dient men als makelaar een uitgebreide kennis te hebben van diverse zaken.

Bezoek website Agema & Lubbers bedrijfsmakelaars

Asero

Asero is een groeiende onderneming die niet alleen in de regio Drenthe,maar ook ver daar buiten zijn naam heeft gevestigd op het gebied van specialistische reiniging en dienstverlening. Buiten de regio, met name in het midden en noorden van het land, werkt Asero samen met een paar grote schoonmaakbedrijven die hun waarde reeds lang bewezen hebben in \"schoonmaakland \".

Bezoek website Asero

Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Door volledige inzet, studie en ervaring hebben we deze specialistische positie bereikt en kunnen we op vele fronten concurreren met de gevestigde, grotere kantoren. Juist door onze persoonlijke benadering bieden wij u meer. Onze dienstverlening is erop gericht om u een totaalpakket te kunnen bieden voor het verwerven, behouden en/of afstoten van uw commercieel vastgoed.

Bezoek website Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Bremer Kantoorcentrum

Bremer Kantoorcentrum heeft zich in de afgelopen vijftig jaar ontwikkeld tot hét kantoorcentrum van Noord-Nederland. Vanuit Assen, Drachten, Emmen en Hoogeveen worden opdrachtgevers in de regio in hoog tempo bediend.

Bezoek website Bremer Kantoorcentrum

E & K Schoonmaakservice

\"Wanneer wij bedrijven schoonmaken zijn wij weliswaar een 'buitenstaander', maar zo stellen we ons niet op. Alsof het ons eigen bedrijf is, zo gaan we om met onze klanten. We zijn zuinig op andermans spulletjes. Mochten we iets vertrouwelijks zien, dan gaan we er ook als zodanig mee om.

Bezoek website E & K Schoonmaakservice

Het Raadhuis Makelaardij

Betrokken en deskundig, dat zijn de sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. Een dienstverlening die staat als een huis. We zijn u graag van dienst.

Bezoek website Het Raadhuis Makelaardij

OSM

Zitmeubilair, systeemmeubilair, directiemeubilair, opbergen, kantinemeubilair, accessoires, ergonomie, apparatuur is op onze site te vinden.

Bezoek website OSM

Presto

Specialistisch reinigen is een breed begrip. Op veel terreinen is Presto specialistische reiniging bekend met methodes om objecten schoon te maken. Dit kan variëren van het reinigen van uw ramen tot het reinigen van uw tapijt.

Bezoek website Presto

Wm Veenstra

Wm Veenstra maakt er meer van. Dat is zo ongeveer de kortst mogelijke samenvatting van onze missie. Dat doen we met een team van circa 35 medewerkers. Stuk voor stuk vaklui. Mensen met wie het prettig communiceren is, die het onmogelijke weten waar te maken en die zich houden aan hun afspraken. Persoonlijk, vriendelijk en betrokken bij uw zaak gaan we iedere dag opnieuw voor de hoogste kwaliteit. U kunt ervan op aan: samen maken we ook meer van úw organisatie.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Groningen, Heerenveen, Zwolle 

 

Bezoek website Wm Veenstra

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas