De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Internationaal Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Internationaal Drenthe

Banken-internationaal

De startpagina voor het internationaal bankieren.

Bezoek website Banken-internationaal

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

BusinessUnite

BusinessUnite ontwikkelt en implementeert Internet oplossingen voor Internationale handel en samenwerking.

Bezoek website BusinessUnite

Ondernemen & Internet

Ondernemen & Internet heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van nieuws, nieuwsbrief en artikelen (startende) zelfstandig ondernemers te informeren over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf en de mogelijkheden van het Internet hierbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Zelfstandig ondernemen

Bezoek website Ondernemen & Internet

De Vries c.s. Tax Advisors

Het internationale systeem van belastingen is grotendeels bedacht voor grote ondernemingen als Shell, Google en Vodafone. Uw Nederlandse MKB-onderneming met bijvoorbeeld een filiaal in het buitenland, heeft net zo goed te maken heeft met deze complexe regels.

Bezoek website De Vries c.s. Tax Advisors

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group

HoverSmeight

Voor ieder bedrijf dat internationaal zaken doet of wil gaan doen bieden we 25 jaar internationale bedrijfservaring. Samengevat in standaard modules, maar ook op maat.

Bezoek website HoverSmeight

216 Accountants

We hebben de kennis in huis om je niet alleen reactief, maar ook proactief van dienst te zijn. We beschikken over informatietechnologie die ons in staat stelt vooruit te kijken. Slimme, innovatieve tools voor de boekhouding van vandaag en het beste resultaat van morgen.Cijfers en data krijgen immers pas betekenis binnen een heldere context. Met 30 jaar ervaring in het MKB accountancyvak, hebben we bij 216 alle knowhow om data te duiden. We luisteren, analyseren, denken met je mee en geven persoonlijk advies over jouw situatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: s'-Gravenhage 
216_logo_footer

Bezoek website 216 Accountants

Internationaal Juridisch Instituut

Het Internationaal Juridisch Instituut geeft advies over vragen van Nederlands en buitenlands internationaal privaatrecht en van buitenlands recht.

Bezoek website Internationaal Juridisch Instituut

Internationaal.monsterboard

Is Nederland te klein voor jouw ambities? Dan ben je bij deze community aan het juiste adres! Hier vind je namelijk alles over het zoeken van een baan in het buitenland en het plaatsen van een internationaal CV, maar ook achtergrondinformatie en natuurlijk buitenlandse vacatures!

Bezoek website Internationaal.monsterboard

Jonker Belastingen

U wilt graag dat een fiscaal jurist met u meedenkt over belastingtechnisch ingewikkelde situaties.

Bezoek website Jonker Belastingen

Meeuwsen Ten Hoopen

Wij zijn Meeuwsen Ten Hoopen, afgekort MTH. Vanuit onze 15 vestigingen ondersteunen we bedrijven en instellingen op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance.

Bezoek website Meeuwsen Ten Hoopen

ABN Amro

Het marktgebied van de Nederlandse ondernemer wordt steeds groter en internationaler. Export of elke andere manier van internationaal zakendoen is een logische stap voor ondernemers met de ambitie om te groeien. ABN AMRO biedt u een groot aantal producten, diensten en informatie om uw kansen in te schatten, uw risico’s te beperken en uw internationale activiteiten te ontplooien.

Bezoek website ABN Amro

Ondernemersplein

Op deze pagina vindt u nieuws, links en informatie over internationaal ondernemen.

Bezoek website Ondernemersplein

UNP Accountants & Adviseurs

UNP staat garant voor kwaliteit. U kunt er op vertrouwen dat uw jaarrekening en uw belastingaangiften en de belastingadviezen die wij u geven voldoen aan de wettelijke regels.

Bezoek website UNP Accountants & Adviseurs

Adbeco

Adbeco Accountants en Belastingadviseurs is een full service accountants- en advieskantoor met deskundige en enthousiaste medewerkers. Onder full service verstaan wij het volledig ontzorgen van u als ondernemer, waardoor u kunt doen waar ú goed in bent.Door het inzetten van de juiste tools, monitoren wij uw administratie continu, waardoor wij kunnen adviseren en acteren op actuele gegevens. Of u de administratie nu zelf verzorgt of wanneer wij dit voor u doen, u bent verzekerd van het juiste advies.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Emmen, Hoogeveen, Hong-Kong, Shanghai 

Bezoek website Adbeco

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Samen Subsidie Advies

SAMEN subsidie advies is een subsidie advies bureau in de stad Groningen. Het is een jong bedrijf, opgestart in april 2011. Vanuit de Groningen worden klanten in Groningen, Drenthe en Friesland bijgestaan bij het vinden, aanvragen en begeleiden van subsidies en fondsen. Inmiddels werkt SAMEN voor opdrachtgevers uit diverse branches in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Bezoek website Samen Subsidie Advies

WEKA Financieel

Weka Financieel is het kenniscentrum voor financieel managers, controllers & hoofden administratie.

Bezoek website WEKA Financieel

Kentfort BV

Kentfort kiest voor de combinatie van vertrouwen, kwaliteit en rendement. Door continu te investeren in de samenwerking met haar klanten en strategische partners, behoudt zij de voorsprong in de markt. De waarde van die voorsprong is niet alleen in valuta uit te drukken, maar spreekt ook uit het waarborgen van continuïteit en het in-control houden van uw (internationale) onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hoogeveen

Bezoek website Kentfort BV