De startpagina voor ondernemers van Drenthe

E-Commerce Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

E-Commerce Drenthe

6 Graden

6 graden is een samenwerking tussen Incd. Marketing en Sterc Internet & Marketing, beiden uit Surhuisterveen. Samen maken wij ons sterk voor strategische inzet van social media, gekoppeld aan technische innovatie.

Bezoek website 6 Graden

Faber O.P.

Faber O.P. is een webdesignbureau en webapplicatieontwikkelaar, gevestigd in Groningen. Wilt u producten via uw website aan klanten verkopen, dan is onze webshop wellicht iets voor u.

Bezoek website Faber O.P.

Immens

Immens Interim Management & Finance uit Groningen is een middelgroot interim management bureau dat zich richt op het verder professionaliseren van organisaties door de inzet van ervaren en deskundige interim managers en interim finance professionals.

Bezoek website Immens

MartinMedia Emmen

E-commerce, oftewel de verkoop via internet. Als uw bedrijf producten verkoopt kan e-commerce een stap zijn die de moeite waard is te zetten. MartinMedia bouwt internet winkels op maat, compleet met beheersysteem waarmee u zelf de volledige controle heeft over uw webshop.

Bezoek website MartinMedia Emmen

Meijer Media Emmen

Informatieve website? Web-winkel? Flash Animatie? Interactiviteit op uw website? MeijerMedia is uw partner! De mogelijkheden op het gebied van Internet zijn legio! Informeer naar de vele mogelijkheden op het gebied van Webdesign en Internet!

Bezoek website Meijer Media Emmen

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

 

Bezoek website iWink

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een eCommerce specialist pur sang. Onze focus ligt op het verhogen van de conversie en de waarde van de winkelmand. Het eCommerce proces (komen, kijken, keuren, kiezen, kopen en weer kopen) speelt bij het bedenken en realiseren van onze oplossingen altijd een belangrijke rol. E-commerce zit in het DNA. De Nieuwe Zaak is één van de weinige e-commerce bureaus in Nederland die daadwerkelijk full service is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlcoatie: Zwolle 

 

Bezoek website De Nieuwe Zaak

Multi Media Solutions

MM Solutions is een succesvol internetbureau met 6 enthousiaste werknemers. De invloed internet op uw bedrijfsprocessen is afhankelijk van de manier waarop u het inzet. Daarbij kan MMSolutions een belangrijke rol spelen.

Bezoek website Multi Media Solutions

Sterc

Lijkt het u wat om een eigen webshop te beginnen of wilt u, naast u huidige werkzaamheden, uw omzet vergroten door uw producten ook online af te zetten? Wij helpen u graag met de ontwikkeling van een rendabel e-business concept.

Bezoek website Sterc

ZBC

Via onze kennisbanken reiken wij u ideeën aan voor zaken in uw organisatie die niet goed lopen en geven wij onze visie op wat daarvoor een werkende oplossing zou kunnen zijn. Kijk op onze site voor meer informatie.

Bezoek website ZBC

Milvum

Milvum brengt elk aspect, van idee tot uitvoering, in kaart. Met de juiste strategie stuurt Milvum een concept tot een werkend succes. Door business, design, technologie en marketing hierbij te integreren, brengt Milvum oplossingen naar de toekomst.

Bezoek website Milvum

Elivery

Bij het starten van een webshop waarbij u fysieke pakketten gaat versturen naar uw klanten kan veel komen kijken. Elivery kan u hierbij ondersteuning bieden om dit vanaf het begin, effectief in te regelen. Zelf doen of uitbesteden?

Bezoek website Elivery

Friks Web & Marketing

Friks Web & Marketing begeeft zich in een markt, die erg veranderlijk is en aan grote groei onderhevig is. Het bedrijfsleven is zich bewust van de noodzaak om aanwezig te zijn in de online wereld. Er is echter nog volop ruimte voor verbetering. Wij laten ondernemers dan ook graag zien waar de kansen liggen voor het bedrijf, of de organisatie.

- Leeuwarden
- Klein

Bezoek website Friks Web & Marketing

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

Brownfish

Om succesvol online te zijn kies je voor een effectieve website. Voor ambitieuze ondernemers die resultaat gericht zijn.

BrownFish verdiept zich in de missie, visie, doelstellingen en Unique Selling Points (USP’s) van uw bedrijf. We verplaatsen ons in uw situatie en uw Business Strategy en kruipen zo in de huid van uw klant. Vervolgens maken we uw bedrijfswebsite, die naadloos aansluit op uw business. Uw nieuwe website ondersteunt, bevestigt en versterkt uw klant- en verkoopgesprekken optimaal.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw website in de top van zoekmachines terecht komt, zodat uw website ook zelfstandig meer dan voldoende leads genereert.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website Brownfish

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau