De startpagina voor ondernemers van Drenthe

DGA's Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

DGA's Drenthe

APS Pensioenteam

De pensioenadviseurs van APS Pensioenteam zijn professionals met een vernieuwende aanpak. Voor ieder pensioenprobleem hebben zij een passende oplossing. En, is er geen kant en klare oplossing, dan ontwikkelen we die zelf. Onze creativiteit komt zo samen met onze actuariËle achtergrond en jarenlange ervaring. Kom meer te weten over onze dienstverlening.

Bezoek website APS Pensioenteam

Consensio

Consensio BV is specialist op het terrein van pensioenen voor ondernemers. Consensio is in 1995 opgericht met als doel hen gespecialiseerde consultancy te bieden op het gebied van pensioenen en heeft brede kennis in huis op dit gebied.

Bezoek website Consensio

De Vries c.s. Tax Advisors

De Vries c.s. Tax Advisors is een kleinschalig en hoogwaardig fiscaal juridisch advieskantoor, gevestigd in het bosrijke Beetsterzwaag.

Bezoek website De Vries c.s. Tax Advisors

DGA Events

Speciaal voor de Plus & Premium leden van DGA Events hebben we een uniek en gevarieerd loyaliteiten programma ontwikkeld. Hierdoor kunt u van vele honderden euro’s korting per jaar genieten. Wij bieden u zowel zakelijke voordelen als leuke dagjes uit voor het gezin. Ook kunt u als Plus of Premium lid kosteloos zelf een aanbieding doen aan de andere leden.

Bezoek website DGA Events

Finanz Advies

In Nederland geldt geen pensioenplicht. Dit houdt in dat u als werkgever niet verplicht bent om uw werknemers een pensioenregeling aan te bieden, behalve als uw bedrijf onder een CAO valt waarin dit staat.

Bezoek website Finanz Advies

Afier Accountants + Bedrijfsadviseurs

Accountancy, bedrijfsadvies: het is een prachtvak. Het stelt ons in staat om mensen te helpen met iets waar ze zelf niet aan toekomen of waarvoor ze onvoldoende specifieke expertise in huis hebben. Om dan samen de betekenis achter de harde feiten te lezen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Tynaarlo 

Bezoek website Afier Accountants + Bedrijfsadviseurs

UNP accountants adviseurs

Wij richten ons op ondernemingen, particulieren en instellingen in het noorden en speciaal op franchising en retailorganisaties in het hele land.

Bezoek website UNP accountants adviseurs

Countus

Ondernemers komen in hun praktijk vele vraagstukken tegen. Vraagstukken op zakelijk vlak, maar zeker ook op het persoonlijke vlak. Vraagstukken waar niet altijd zelf een antwoord op gegeven kan worden en waar behoefte is aan advies, spiegeling of concrete oplossingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Zwolle
Countus

Bezoek website Countus

De Consularis

Stichting De Consularis is in 2003 opgericht door een groep ondernemers en oud ondernemers. Uit eigen ervaring hadden zij ondervonden hoe eenzaam ondernemen kan zijn en hoe nuttig het is om periodiek met een goede zakelijke adviseur te klankborden. Door schade en schande hadden zij de bedoeling van een oud principe uit de scheepsvaart, namelijk “a one mans navigation is a fools navigation” ondervonden.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam 

 

Bezoek website De Consularis

Tamek

Tamek ontzorgt stichtingen en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door constante ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving halen wij niet alleen het beste uit onze medewerkers, maar daarmee ook uit onze opdrachten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Lelystad 
Tamek

Bezoek website Tamek

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs