De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Computers Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Drenthe

4u.com

Computerstore waar u computers, pc-onderdelen, software, pda en randapparatuur online kunt bestellen. Meer dan 23.000 artikelen in het assortiment.

Bezoek website 4u.com

Compucor

U bent bij Compucor aan het juiste adres wanneer u, als particulier of MKB, de behoefte heeft aan een ‘pc-dokter op afroep’. Er worden u oplossingen geboden op het gebied van computerhulp of -beveiliging, adsl of kabel, antispam, antivirus, netwerken (al dan niet draadloos), firewall of webdesign. Compucor-ondernemers zijn communicatievaardig en kunnen u van tips voorzien om in het vervolg problemen te voorkomen.

Bezoek website Compucor

Dell

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

Forcys

Een stabiel computersysteem is onontbeerlijk voor het goed functioneren van iedere organisatie, maar niet iedereen kan of wil een vaste systeembeheerder in dienst nemen. U kunt uw systeembeheer daarom uitbesteden aan Forcys.

Bezoek website Forcys

H&M Computers

Wij zijn leverancier van hardware, software en dienstverlening zowel online op deze website als in onze winkel aan de Wilhelminastraat in Emmen. H&M Computers staat voor service en kwaliteit.

Bezoek website H&M Computers

Haro Electronics

Bij Haro Electronics in Smilde en Dwingelo kunt u o.a. terecht voor computers, telecom, netwerken en alle mogelijke onderdelen. Haro levert zowel zakelijk als particulier.

Bezoek website Haro Electronics

Quick Data

Quick Data One in Emmen ondersteunt ondernemers met het realiseren van hun wensen op het gebied van ICT. Wij vertalen de wensen van de ondernemer naar een goed ICT plan. Wij implementeren, beheren en onderhouden op zowel locatie, als op afstand.

Bezoek website Quick Data

TIS online

TISonline adviseert en levert diensten op het gebied van automatisering aan zowel kleine, MKB en middelgrote ondernemingen en (semi) overheden. Wij zijn actief in Friesland, Drenthe en Groningen.

Bezoek website TIS online

VB Automatisering

VB Automatisering te Meppel biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan zowel particulieren als het MKB. U kunt er o.a. terecht voor adviezen over en levering van hardware, software, boekhoudapplicaties, beveiliging en aanleggen van netwerken, internet, isdn enz.

Bezoek website VB Automatisering

Vobis

Vobis biedt u met een groot aantal winkels, verspreid over heel Nederland, een breed en diep assortiment producten met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding zoals; PC’s, notebooks, printers, scanners, camera’s, accessoires en software.

Bezoek website Vobis

Voys Freedom telecomaanbieder

Simpelweg zorgen dat bedrijven kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier. Onze ambitie? De telecommarkt radicaal verbeteren. Het hele team van Voys werkt vanuit die gedachte en streeft daarbij drie kernwaarden na: open, persoonlijk en ondersteunend. Voys wil dat klanten gelukkig zijn met hun telefonie en de vrijheid hebben om overal en op ieder tijdstip te werken. Niet voor niets heet onze online telefooncentrale Freedom.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Groningen 
Afbeeldingsresultaat voor voys
 

Bezoek website Voys Freedom telecomaanbieder