De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Inkoopmanagement Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Drenthe

Administratiekantoor Kuipers BV

Wij bieden onze cliËnten uiteenlopende diensten op financieel, fiscaal, economisch en administratief gebied. Laagdrempelig en met korte lijnen, dat is onze kracht.

Bezoek website Administratiekantoor Kuipers BV

Conducto

Conducto is specialist in het selecteren van de juiste professional voor uw inkoopvraagstuk. Wij beschikken over een groot en divers netwerk van interimmers en adviseurs, ieder met een eigen specialisme. Zelfstandig ondernemers (zzp-ers) die bewezen resultaten hebben geboekt en waar we graag mee samenwerken.

Bezoek website Conducto

DPA Supply Chain

DPA Supply Chain heeft in Nederland een leidende positie als het gaat om het ter beschikking stellen van kennis -en capaciteit voor supply chain-functies. Zowel tijdelijk als vast. Het creëren van meerwaarde is onze drijfveer en het resultaat voor onze opdrachtgevers.

Bezoek website DPA Supply Chain

IM-mens

IM-mens beschikt over interimmanagers met ervaring in logistieke en productie management functies. Zij beschikken over specifieke kennis of branche ervaring waardoor de interimmanagers van IM-mens snel in staat zijn om op tijdelijke basis die ondersteuning te geven die wordt gevraagd.

Bezoek website IM-mens

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

de Jong & Laan

De accountants en adviseurs van de Jong & Laan weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Wij durven namelijk te beweren dat we ook heel ondernemend zijn, net als u. We weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een ondernemer door het hoofd spoken, welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging en hoe u het beste een pand kunt financieren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Vroomshoop 
DJL

 

Bezoek website de Jong & Laan

Mars Inkoopadvies

Iedere organisatie heeft een organisatiebeleid en strategische doelstellingen. Items waar goed en lang over wordt nagedacht. Als echter het inkoopbeleid binnen een organisatie aan de orde komt, wordt dit vaak even snel in elkaar gezet. Een misvatting; over inkoopbeleid moet ook serieus nagedacht worden.

Bezoek website Mars Inkoopadvies

Purchase Matters

Purchase Matters is een eenmanszaak en opgericht door mij, René Klaassens (zie CV), gevestigd te Groningen en gespecialiseerd in het professionaliseren van Inkoopafdelingen met als rode draad het realiseren van inkoopbesparingen/ kostenreducties. Ik help u meer (geld) te halen uit uw Inkoop, door uw Inkoop effectiever in te richten.

Bezoek website Purchase Matters

Purfacts

Purfacts adviseert en ondersteunt uw inkoopafdeling op het gebied van Inkoopanalyse, Managementinformatie en Prestatiemeting.

Bezoek website Purfacts

Van Rouwendaal Inkoopadvies

Gezien onze jarenlange ervaring in de verkoop van verpakkingsmaterialen en gebruiksgoederen aan bedrijven en instellingen, bieden wij u onze expertise aan, om advies en assistentie te verlenen bij de inkoop van genoemde zaken.

Bezoek website Van Rouwendaal Inkoopadvies

Wolcon Inkoopadvies

WOLCON Inkoopadvies is in 2001 opgericht . Wij ondersteunen u in het realiseren van uw inkoopdoelstellingen op het gebied van Europese aanbestedingen en Inkoopadvies. WOLCON Inkoopadvies is specialist op strategische- en tactische inkoop voor de publieke en private sector.

Bezoek website Wolcon Inkoopadvies