De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Loonheffing Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Loonheffing Drenthe

De Vries c.s. Tax Advisors

De Vries c.s. Tax Advisors is een kleinschalig en hoogwaardig fiscaal juridisch advieskantoor, gevestigd in het bosrijke Beetsterzwaag.

Bezoek website De Vries c.s. Tax Advisors

GL Administratie

Het ondernemerschap is tegenwoordig geen gemakkelijke opgave. Steeds meer regelgeving van de overheid en dalende opbrengsten vergen van u een groot aanpassingsvermogen. Het is dan ook van het grootste belang om zo economisch mogelijk met uw bedrijf om te gaan.

Bezoek website GL Administratie

HR-kiosk

HR-kiosk.nl is de actuele vraagbaak voor alle antwoorden op het gebied van de arbeidsrelatie. HR-kiosk.nl is een initiatief van Andries Bongers, directeur FreeBeans BV.

Bezoek website HR-kiosk

Ketelaar-Schmaal

Ons kantoor kent weinig personeelsverloop en u kunt in overleg meer of minder werk zelf doen of uitbesteden. Zo kunt u op basis van detachering een expert van Ketelaar-Schmaal inhuren. Wij nemen u graag zorg uit handen. Onze expertise kunt u in overleg flexibel inzetten.

Bezoek website Ketelaar-Schmaal

MKB Administrateurs

MKB Administrateurs is een modern en dynamisch administratiekantoor. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen & Roden en bedienen vanuit hier onze klanten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Bezoek website MKB Administrateurs

Venema

Venema Accountancy en Belastingadviseurs is een ervaren organisatie op het gebied van accountancy, financieel en fiscaal advies. Ons kantoor zet zich sinds 1980 actief in voor grote bedrijven en het midden- en kleinbedrijf binnen en buiten de grenzen. We hebben zowel ervaren ondernemers als starters in onze klantenkring.

Bezoek website Venema

Ventoux

Naast de jarenlange praktijkervaring maakt juist de combinatie van accountancy, salarisadministratie, payroll-service, financieel management, arbeidsrecht, contractrecht èn onze scherpe prijsstelling ons kantoor bijzonder geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Bezoek website Ventoux

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy

LoonPlus.nl salaris & personeel

Waarom kiezen voor LoonPlus.nl, omdat wij gespecialiseerd zijn in loonadministratie en alle vraagstukken die daar aan verwant zijn. Wij bieden een compleet programma, ook op het gebied van HRM. Direct al uw output beschikbaar in ieder gewenst bestandsformaat. En dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Bezoek website LoonPlus.nl salaris & personeel

CSE Administratie Service

CSE Administratie Service is een landelijk opererend full service administratiekantoor voor het MKB en non-profit organisaties. Vanuit onze vestiging in Emmen richten wij ons op het verlenen van diensten uit alle segmenten in het MKB en non-profit organisaties.Onze bedrijfsfilosofie kenmerkt zich door laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en bereikbaarheid. Wij werken niet voor, maar naast de cliënt, zijn praktijk- en oplossingsgericht in de volle overtuiging dat administratiewerk mensenwerk is.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Emmen 

Bezoek website CSE Administratie Service

BMK Advies & Administratie

Onze werkwijze wordt zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte van de klant. Waar niet aan getornd kan worden zijn de persoonlijke contactmomenten gedurende het kalenderjaar. Alleen zo kunnen wij onze meerwaarde bieden. Daarnaast willen wij de klant zoveel mogelijk van informatie voorzien, niet alleen na afloop van een kalenderjaar maar vooral tijdens het kalenderjaar. Hierdoor kan de klant waar nodig bijsturen en vormt de administratie het kompas waarop de koers bepaald wordt.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Klazienaveen 

Bezoek website BMK Advies & Administratie