De startpagina voor ondernemers van Drenthe

Lijfrente Drenthe.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Drenthe

Anesti BV

Anesti bv biedt administratie, advies en coaching aan voor verschillende doelgroepen, zoals de freelancer en mkb-er, die het prettig vinden deze specialismen aan één kantoor uit te besteden in plaats van aan meerdere.

Bezoek website Anesti BV

Bureau Duijnstee

Het Bureau staat onder leiding van mr Erwin Duijnstee, fiscaal jurist en financieel planner, die al meer dan 20 jaar in diverse functies werkzaam is als fiscaal financieel adviseur.

Bezoek website Bureau Duijnstee

H.Lemmens Levensloopadvies

Ik ben Harrie Lemmens, zelfstandig en onafhankelijk financieel adviseur. Ik ben niet gebonden aan een bank of verzekeraar.

Bezoek website H.Lemmens Levensloopadvies

HD Accountants

HD Accountants is het ideale accountantskantoor voor het Midden- en Kleinbedrijf. We beschikken over een ruime hoeveelheid kennis en ervaring om het MKB in Noord Nederland goed te kunnen bedienen.

Bezoek website HD Accountants

Heller & Heller

Heller & Heller adviseert en bemiddelt, als zelfstandig en onafhankelijk Intermediair, in Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken. Bij ons blijft u welkom aan de balie voor banktransacties, vragen over uw verzekeringen of hypotheek. Voor advies op maat bent u van harte welkom op afspraak.

Bezoek website Heller & Heller

Lnbb actuarissen + pensioenconsultants

Pensioen is door de ingewikkelde regelgeving een weerbarstig onderwerp, ook voor zakelijke dienstverleners als accountants, fiscalisten en advocaten. Communicatie is dus een belangrijk ingrediËnt in het pensioenadvies van LNBB actuarissen + pensioenconsultants.

Bezoek website Lnbb actuarissen + pensioenconsultants

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy